Tavaszváró villamost indít a BKV

Pénzcentrum2010. február 25. 17:32

A BKV idén is megrendezi nosztalgiajárati programját. A tél búcsúztatásának tematikájára épül a "Tavaszváró villamos" elnevezésű programsorozat, amelynek keretében február 27. és április 11. között minden hétvégén nosztalgiajárat közlekedik majd a 2-es villamos vonalán.

Nem először nyílik lehetőség visszautazni az időben a BKV járművein, hiszen igen nagy népszerűségnek örvendenek a BKV múltidéző járatai. Idén a Tavaszváró villamos indítja el azt a programsorozatot, amelynek célja, hogy megismerjék és megkedveljék utasaink a Társaság nosztalgiajáratait.

A hagyományőrzés és nosztalgia jegyében indított villamosok hétvégente, napi négy alkalommal közlekednek majd a 2-es villamos vonalán. A kezdeményezés olyan budapesti és Budapestre érkező utasoknak nyújt kiváló lehetőséget, akik érdeklődnek a nosztalgikus utazás, valamint a színes programok iránt.

A villamos belső terét régi budapesti életképek díszítik, valamint feltűnnek a tavasz és a tavaszi ünnepek egyes motívumai, jellegzetességei is a szerelvényen. Így az adott hétvégeken a dekorációban megjelenik majd a húsvéti ünnepkör is.

A gyermekek külön meglepetésre is számíthatnak, hiszen a hagyománynak megfelelően, elrejtett csokitojásokat kereshetnek a villamoson és április 4-én vasárnap találkozhatnak a Húsvéti Nyuszival is.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A szerelvényen a kalauzok régi egyenruhájában kezelik majd a jegyeket. A járműre két darab, a villamoson (kalauzoktól) vagy elővételben megvásárolt vonaljeggyel lehet felszállni.

Az eseménysorozat átvezet majd a nyárba, amikor nyárköszöntő nosztalgia villamoson találkozhatnak újabb programokkal az érdeklődő utasok.

Címkék:
hagyományőrzés,