Autós ámokfutó a Tescoban: íme az ítélet + videó

Pénzcentrum2009. szeptember 29. 10:32

Május közepén számoltunk be arról, hogy hatan megsérültek egy angliai Tesco áruházban, amikor egy részeg férfi hajtott az üzletbe autójával. A legfrissebb hírek szerint az ámokfutó - aki egy terhes nőt is megsebesített- 16 hónapos börtönbüntetést kapott.

Az eset május 20-án történt az angliai Andover városában. Az 50 éves férfi jól láthatóan ittas állapotban ment be a szerdai délutánon a Tescoba, ahol pár percen belül szóváltásba keveredett az üzletvezetővel egy korábban megrendelt bútor késedelmes szállítása miatt. A veszekedés után alkoholtartalmú italokat szeretett volna vásárolni, de a személyzet nem szolgálta ki a részeg vásárlót.

Autós ámokfutó a Tescoban: a legfrissebb fejlemények

A dühös férfi az incidenst követően beült autójába- ami nem mellesleg egy értékes Rolls-Royce volt- és egyenesen az üzlet felé hajtott. Több méterre hatolt be járművével a Tescoba.

A helyszínre hamarosan több tűzoltó és mentő is érkezett: hat sérültet vittek kórházba, köztük egy terhes nőt. Szemtanúk szerint csodával határos, hogy nem történt halálos sérülés. Az 50 éves Robert Caton az autóban ülve várta meg, míg letartóztatták.

A férfi elismerte bűnösségét. Bevallotta, hogy két üveg whiskyt ivott meg, mielőtt autóba ült. Egy vásárlói reklamáció miatt ment az üzletbe, ahol nem tudtak neki segíteni, amikor azonban alkoholt is szeretett volna venni, az eladók nem szolgálták ki. Ekkor vesztette el a fejét.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A legfrissebb hírek szerint a férfi 16 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott, mellékbüntetésként öt évre eltiltották a járművezetéstől. 


Munkatársai kimondottan intelligens és megbízható kollégaként írták le Robert Caton-t . Mint egyikőjük elmondta, a férfi számítástechnikai szakemberként dolgozott, és mindig is nagy odafigyeléssel és megbízhatóan végezte munkáját. Caton anyósa ugyanakkor arról számolt be, hogy vejének komoly anyagi gondjai voltak az elmúlt hónapokban, és könnyen lehet, hogy ez is hozzájárult ahhoz, hogy elvesztette a fejét.

Címkék:
részeg nő,