Palik a volánnál - csajok a nézőtéren: száguldozás a Budai Várban

Pénzcentrum2009. július 14. 14:02

A Forma-1-es Magyar Nagydíj felvezetéseként a Budai Várba érkezik a Red Bull Street Parade (utcai parádé), ahol a rutinos versenyző David Coulthard, valamint Palik László tartanak bemutatót a Lyoness Hungaroring Fest nyitónapján.

Július 23-án 18 és 19 óra között a Budai Várba érkezik a Red Bull Street Parade, ahol a kilátogatók ismét testközelből élhetik át a Red Bull Racing Forma 1-es autójának bemutatóját. Míg a rendkívül technikás pályán a jelenkor száguldó cirkuszának egyik legrutinosabb alakja, David Coulthard, illetve többek között Palik László bőgeti majd fel a motorokat, addig az égen Besenyei Péter légi mutatványai biztosítják a felhőtlen hangulatot.

David Coulthard idén már, mint a Red Bull Racing szakértő tanácsadójaként tér vissza hazánkba, ám a Forma-1 Magyar Nagydíj szabadedzésének előestéjén a Budai Várban mutatja meg ismét, hogy is kell egy Forma-1-es autót vezetni! A Lyoness Hungaroring Fest négynapos fesztivál nyitóeseményeként a Red Bull Racing ésPalik László bemutatóján kívül azonban, a technikai sportok világának olyan ismert szereplője is részt vesz még, mint Christian Danner korábbi német autóversenyző.

A rajt-cél a Dísz téren lesz, ahonnan a Palota út-Dózsa György tér-Attila út-Dózsa György tér-Palota út-Dísz tér útvonalon haladnak majd az autók. A várbeli utcákból kialakított közel 3km hosszú versenypálya rendkívül technikás, egymást váltják benne a hajtűkanyarok, az emelkedő-ejtő és visszafordító szakaszok, de egyes részein akár 200 km/h sebességet is elérhetnek autóikkal a pilóták.

A sorozatban ötödik Red Bull Street Parade-t követően sem maradnak Forma-1 hangulat nélkül a Lyoness Hungaroring Festre kilátogatók, ugyanis a helyszínen felállított Red Bull Racing kerékcsere vetélkedő keretében vasárnapi Forma 1-es belépőjegyeket nyerhetnek a leggyorsabb csapat tagjai.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A május közepén tartott szegedi Red Bull Street Parade-hez hasonlóan a Danubius Rádió, mint az esemény médiapartnere, élőben számol be a rendezvényről.

Címkék:
palik lászló, versenypálya,