Nem semmi: itt a Lamborghini laptop! -képekkel

Pénzcentrum2009. március 5. 12:00

Egyre gyakrabban találkozhatunk a különféle autógyárak nevével és tervezésével piacra dobott műszaki cikkekkel. A CeBIT legújabb szenzációja a Lamborghini sportautógyár világbajnok számítógépe.

Úgy tűnik, egyre nagyobb az igény a különféle luxusautómárkák nevével fémjelzett használati tárgyakra. A legújabb divatot az autógyártókkal közösen készített hordozható számítógépek jelentik: készített már ilyet a Ferrari, a Bentley is.

Természetesen a Lamborghini sem maradhat le: az olasz gyártó az Asus számítástechnikai óriással állt össze, legújabb közös munkájuk eredménye a németországi CeBIT szakkiállítás egyik legnagyobb szenzációja.

 


Csak úgy, mint a Lamborghini autóknál, az Asus Lamborghini VX5 laptop esetében is elmondható, hogy a teljesítmény mellett a külső megjelenés is ugyanolyan fontos. A gépben 1 terabájtos, azaz 1000 gigabájtos merevlemez kapott helyet -a gyártó szerint a világon először (az átlagos laptopok ennek 10-20 százalékával rendelkeznek).

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


A készülék természetesen minden alkatrészében a csúcsteljesítményre törekszik, például 4GB memóriája van, és Intel Core 2 Quad processzorral van felszerelve. HD-s képernyője 16 colos, kristálytiszta képet ad.

 


A számítógép külső kialakítása is a legújabb Lamborghini sportkocsit, a Reventon-t idézi, és vélhetően az ára is az autó vásárlóinak pénztárcájához lesz szabva. Ugyanakkor az, hogy mikor kerül a piacra, és hogy mennyibe fog kerülni egyelőre még nem publikus.

Címkék: