Hamarosan elkezdik gyártani a legújabb iPhone-t?

Pénzcentrum2013. április 16. 16:00

Már a következő iPhone gyártására készül az Apple ázsiai partnere, a Foxconn - írja a Bloomberg. A hírek szerint a cég ismét elkezdett dolgozókat felvenni kelet-kínai gyárába a februári létszámstop után. Március vége óta 10 ezer fővel bővült a gyár alkalmazottainak száma, ahol már most is 250-300 ezren dolgoznak.

Készül az új iPhone gyártására a Foxconn

Újra elkezdett dolgozókat felvenni egyik kelet-kínai gyárába a Foxconn, az Apple egyik legnagyobb partnere, amely többek között az iPhone-ok összeszerelését végzi. Februárban létszámstopot hirdetett a cég, de mára ezt feloldotta, március vége óta 10 ezer dolgozót vett fel Zhengzhou-ban lévő gyárába, ahol már most is 250-300 ezer alkalmazottat foglalkoztat.


A Foxconn már a legújabb iPhone gyártására készülhet, a fogyasztók és az elemzők nyárra várják az Apple következő okostelefonját. A cég hagyományosan évente egy okostelefont mutat be, amire az utóbbi években rendre ősszel került sor. Elemzők szerint azonban az erős verseny közepette rövidebb termékfrissítési ciklust kellene bevezetnie az Apple-nek. A pletykák szerint most - szokásával ellentétben - nem csak egy készülékkel jelenik meg a cég, hanem egy olcsóbb iPhone-t is piacra dob annak mintájára, mint ahogy egy olcsóbb táblagépet (iPad Mini) is árulni kezdett.

Nagy siker volt az iPhone 5

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az Apple szeptemberben mutatta be legújabb csúcstelefonját, az iPhone 5-öt, ami az értékesítések volumene alapján minden idők legsikeresebb okostelefonja lett az Apple-nél és rekordszintre emelte az eladott iPhone-ok számát a negyedik negyedévben. Viszont eközben a versenytársak sem tétlenkedtek, legutóbb a Samsung mutatta be csúcstelefonját, ami tudását tekintve már messze lekörözi a legújabb iPhone-t.

Címkék:
okostelefon, tech, iphone hírek,