21 °C Budapest

Citibank-ügyfelek, figyelem! Fontos változás jön

Pénzcentrum
2013. február 1. 13:43

Fontos tájékoztatást küldött ügyfeleinek a Citibank. A pénzintézet korszerűsíti számlavezető rendszereit, változik a netbank használata is.

Fontos levelet küldött a Citibank ügyfeleinek. A pénzintézet arról tájékoztat, hogy 2013. év első félévében korszerűsítik számlavezető rendszereiket.

A telefonos automata által nyújtott önkiszolgáló funkciók lehetőségei bővülnek, termékigénylési folyamataik egyszerűsödnek, és sok esetben nem lesz szükség a formanyomtatványok kézi kitöltésére sem.

A változások következtében az internetes banki rendszerk szintén megújul. Áttekinthetőbbé, egyszerűbben kezelhetővé válik számos új funkcióval kiegészülve, amelyek kényelmesebbé teszik az internetes banki felület használatát. Többek között új vagy megújult bankkártyáját is könnyedén aktiválható lesz a rendszer, az ügyfél elemezheti és tervezheti személyes kiadásait, saját adatainak módosítására is lehetősége nyílik majd, továbbá új termékeket igényelhet az online felületen.

A legfontosabb: változik a netbank használata

A netbanki felületre való bejelentkezés és annak használata változatlan lesz, de a nagyobb biztonság érdekében bizonyos műveletek elvégzéséhez egyszeri azonosító kódot küldenek az ügyfeleknek SMS-ben.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az egyszerűbb ügyfélkiszolgálás érdekében 2013. február 22-től elegendő lesz összesen egy telefonos azonosító kódot (T-PIN) megjegyeznie az ügyfélnek valamennyi Citibank kártyájához kapcsolódóan, így azonosító kódjának megadásával egyértelműen beazonosítható lesz a CitiPhone Banking telefonos ügyfélszolgálat igénybevételekor.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. október 7. 12:47
A Médiatanács arra jutott, hogy a TV2 Csoporthoz tartozó Prime csatorna jogsértést valósíthatott meg...
Bankmonitor  |  2022. október 7. 09:50
Megjelent a rendelet az energiaintenzív feldolgozóipari vállalkozásokat támogató program elindításár...
KonyhaKontrolling  |  2022. október 7. 07:48
Létfontosságú, hogy komoly mozgósítható vagyonod legyen! Mondom is, hogy miért. Korábban már beszélt...
Holdblog  |  2022. október 7. 05:59
HOLD After Hours. Ezúttal Zsiday Viktorral beszélünk az elmaradt (?) világvégérl, de lesz böszmeség...
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?