30 °C Budapest

Citibank-ügyfelek, figyelem! Fontos változás jön

Pénzcentrum
2013. február 1. 13:43

Fontos tájékoztatást küldött ügyfeleinek a Citibank. A pénzintézet korszerűsíti számlavezető rendszereit, változik a netbank használata is.

Fontos levelet küldött a Citibank ügyfeleinek. A pénzintézet arról tájékoztat, hogy 2013. év első félévében korszerűsítik számlavezető rendszereiket.

A telefonos automata által nyújtott önkiszolgáló funkciók lehetőségei bővülnek, termékigénylési folyamataik egyszerűsödnek, és sok esetben nem lesz szükség a formanyomtatványok kézi kitöltésére sem.

A változások következtében az internetes banki rendszerk szintén megújul. Áttekinthetőbbé, egyszerűbben kezelhetővé válik számos új funkcióval kiegészülve, amelyek kényelmesebbé teszik az internetes banki felület használatát. Többek között új vagy megújult bankkártyáját is könnyedén aktiválható lesz a rendszer, az ügyfél elemezheti és tervezheti személyes kiadásait, saját adatainak módosítására is lehetősége nyílik majd, továbbá új termékeket igényelhet az online felületen.

A legfontosabb: változik a netbank használata

A netbanki felületre való bejelentkezés és annak használata változatlan lesz, de a nagyobb biztonság érdekében bizonyos műveletek elvégzéséhez egyszeri azonosító kódot küldenek az ügyfeleknek SMS-ben.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az egyszerűbb ügyfélkiszolgálás érdekében 2013. február 22-től elegendő lesz összesen egy telefonos azonosító kódot (T-PIN) megjegyeznie az ügyfélnek valamennyi Citibank kártyájához kapcsolódóan, így azonosító kódjának megadásával egyértelműen beazonosítható lesz a CitiPhone Banking telefonos ügyfélszolgálat igénybevételekor.

NAPTÁR
Tovább
2021. július 31. szombat
Oszkár
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?