A magyar elit luxushobbiját űzi Nagy Sándor: lehidalsz, milyen hajója van a Balatonon

Pénzcentrum2023. augusztus 19. 14:03

Hajótulajdonossá vált Nagy Sándor, akivel a kollégái szerettették meg a vitorlázást.  

Hajótulajdonossá vált Nagy Sándor: a színész a Bestnek mesélte el, hogyan lett a balatoni vitorlázás szerelmese.

Még a pandémia előtt egyszer nyáron Tihanyban játszottunk a Játékszínnel egy előadást. Szerednyey Béla és Barabás Kiss Zoltán is benne voltak az előadásban. Késő este már nem akartam visszamenni Budapestre. Zoli pedig azt kérdezte: akkor miért nem alszol a hajómon? Bevallom, először féltem ettől az élménytől, de igent mondtam. Aztán reggel, amikor Zoli csinált nekem egy kávét, amivel kiültem a tatra, és csak néztem a vizet, az csodálatos érzés volt. Azt hiszem, abban a pillanatban indult minden.”

Néhány hónappal később Szerednyey Béla elárulta neki, hogy a régi hajója eladását tervezi. Nagy ekkor fogta magát, leültette két barátját, elmondta nekik, hogy van egy ilyen lehetőség, és végül hárman, közösen megvették a hajót.

Így lettem hajótulajdonos”

– zárta le a történetet Nagy Sándor.

A színész azt is elárulta, hogy a hajó megvásárlása óta minden szabadidejét vitorlázással tölti. Mint mondja, ez nem egy olyan dolog, amit elméletben meg lehetne tanulni, fontos a gyakorlás, ugyanis „a hajón nincsen fék”. Sőt, idén már a Kékszalag vitorlásversenyen is megmérettette magát a Játékszín csapatával.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Zenthe Ferenc fia, Golyó a legtapasztaltabb közöttünk, aztán Szerednyey Béla és Barabás Kiss Zoli, őket követem én, és azt hiszem, Zavaros Eszternek van a legkevesebb tapasztalata. Lejártunk gyakorolni. Egész életemben csapatjátékos voltam, imádok másokkal együtt dolgozni. Az elmúlt 10 évben rendszeresen jelen voltam a Játékszín életében, és szeretünk együtt lenni a kollégákkal a színház falain kívül is. Nagyon örültem az ötletnek, hogy a teátrum színeiben vízre szállunk”

– mesélte a színész.

Nagy Sándor azt is elárulta, hogy tudomása szerint ők az első színészcsapat a verseny történetében.

Címkék:
Balaton, hajó, vitorlázás, színész, színház, játékszín, balatoni hajózás, kékszalag, vitorlás verseny,