Új műsoráról vallott a Szentkirályi-vezér: álomfizetésért keres asszisztenst Balogh Levente

Pénzcentrum2023. március 30. 14:14

Április 3-án indul az RTL új üzleti realityje Az álommeló, ahol Balogh Levente fog maga mellé elnöki asszisztenst keresni. Az üzletember most megsúgta, hogy mit gondol az új műsoráról.

Április 3-án indul az RTL új üzleti realityje Az álommeló, ahol Balogh Levente fog maga mellé elnöki asszisztenst keresni. A tét pedig hatalmas: a szerencsés, aki végül Levente mellett dolgozhat ugyanis bruttó 3 millió forintos fizetést, illetve céges autót és egyéb juttatásokat is fog kapni.

A jelentkezők közül Leventének Farmosi Larisza közgazdász, illetve Dr. Krasznai István segít a tökéletes munkatárs kiválasztásában. A forgatás összesen 6 hétig tartott, ami alatt a jelölteknek különböző – ahogyan haladunk előre egyre nehezebb – feladatokat kellett teljesíteniük, minden nap új helyszíneken. Az pedig koránt sem volt elég, hogy a feladatokat tudják teljesíteni a jelöltek, hiszen ahogyan a műsor készítőinek, úgy nekik is alapvetően Levente igényeinek kellett megfelelniük.

Számomra itt is, és a Cápák között készítésekor is az edukáció volt a legfontosabb. Ott a vállalkozáskoról, a tárgyalástechnikáról lehetett sokat tanulni, míg most abba nyerhetnek a nézők betekintést, hogy milyen egy menedzser élete napjainkban. Így ez egy komoly műsor lesz egy realityhez képest

– üzente meg a kritikusainak a csütörtökön megrendezett sajtótájékoztatón Levente, aki azt is elárulta, hogy a feladatokat az ő élete ihlette.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Fotó: Pénzcentrum

Címkék:
foglalkoztatás, április, álommeló, műsor, rtl, balogh levente,