Horror pénzért árulják Zámbó Jimmy egykori otthonát: ér ennyit a medencés csepeli ház?

Pénzcentrum2023. november 9. 09:03

Eladják Zámbó Jimmy egykori otthonát, a család 130 milliót kér az ingatlanért. Ehhez tartozik egy óriási kert terasszal, egy teljesen felszerelt kis ház, és egy zárt medence is.

Eladó Zámbó Jimmy egykori otthona: a 200 négyzetméteres, 4 szobás ház a XXI. kerületi Szent László utcában található, 129,9 millió forintot kérnek érte. A fotók szerint Jimmy lemezei is a falon sorakoznak, de a család üresen adja át a vevőnek az ingatlant - írja a Blikk.

A hirdetés szerint az emeletes ház alsó szintje összesen 100 nm, amiben egy hatalmas nappali kapott helyet, illetve egy dolgozószoba, ahol a Király rengeteg dalszöveget írt. A felső szinten három szoba található: egy gardróbszoba, egy fürdőszoba, illetve a nagyobb hálószoba. Az ingatlanhoz tartozik egy óriási kert terasszal, egy teljesen felszerelt kis ház, és egy zárt medence is.

Zámbó Jimmy fia, Adrián elárulta, azért döntöttek az eladás mellett, mert mostanra csak ő és édesanyja éltek a házban, ami túl nagy nekik. Hozzátette, nem akarják egy olyan rajongónak eladni az ingatlant, aki egyfajta múzeumot csinálna Jimmy házából.

A család nemrégiben piacra dobta Zámbó Jimmy egykori nyaralóját is, a 75 négyzetméretes ráckevei ingatlan közvetlenül a vízparton található, a leendő tulajdonos kizárólag csónakkal tudja megközelíteni, mert a Ráckevei-Duna ág Angyali-szigetén található. A család 49,9 millió forintot kér a vízparti nyaralóért.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: Bruzák Noémi, MTI/MTVA 

Címkék:
otthon, család, ingatlan, Budapest, csepel, lakáspiac, kert, ingatlanpiac, ház,