A legdrágább ingatlanok között Lagzi Lajcsi luxusbirtoka: ilyen kastélyokat vesznek ma a milliárdosok

Pénzcentrum2023. április 26. 09:01

Lagzi Lajcsi birtoka a második legdrágább eladó ingatlan jelenleg Magyarországon: a mocsai birtokot 3,7 milliárdért hirdetik. Az első helyen egy Andrássy úti palota áll, amiért 6 milliárd forintot kér az eladó.

Nettó 6 milliárd forintos irányárral egy Andrássy úti palota ma a legdrágábban kínált lakóingatlan Magyarországon: az egykori Tildy-palota már több éve eladó, változatlan áron - mondta a Világgazdaságnak Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője.

A második legdrágább eladó luxusingatlan Galambos Lajos birtoka. Lagzi Lajcsi mocsai kastélyát 4,9 milliárd forintért, azaz 13 millió euróért hirdetik. A Boldogasszony pusztai ősparkban található 130 hektáros birtokon fekvő luxuskastély 920 négyzetméternyi lakóterülettel és 33 szobával rendelkezik.

A harmadik legmagasabb áron hirdetett ingatlan az acsai kastély, amiért 3,7 milliárd forintért válnának meg. A hathektáros birtokon fekvő ingatlant luxusminőségben újították fel, a 3,3 ezer négyzetméteres 15 szobás ingatlan vételára tartalmaz még 130 millió forint értékű bútorzatot és 82 millió forint értékű festménygyűjteményt is - ismertette a szakértő.

Címkék:
ingatlan, eladó, luxusingatlan, ingatlanpiac, kastély, lagzi lajcsi, legdrágább, ingatlan.com, ingatlanárak,