Ezek a legszebb panellakások Budapesten + képek

Pénzcentrum2013. október 30. 10:36

Kiválasztották Budapest legszebb panellakásait. A játékba benevezett 125 lakásra összesen 17 776 szavazat érkzett.

Szeptember 11. és október 11. között egy hónapon keresztül kereste Budapest legszebb panellakását és legtakarékosabb épületét a FŐTÁV Zrt. Az I LOVE PANEL program célja a panellakások pozitívumainak bemutatása volt, hogy megfelelő kialakítással és korszerűsítéssel kellemes gazdaságos életvitelt biztosíthatnak.

KATTINTS! Ez a luxusvilla lett az Év Háza + képek

KATTINTS! Ezek a legszebb házak most Magyarországon + képek

A Panellakás-szépségverseny során a játékba 125 benevezett lakás közül összesen 17 776 szavazat döntötte el (közönségszavazás!), hogy ki nyerje meg a legszebb lakásnak járó címet, míg a Legtakarékosabb épület pályázatra 13 nevezés érkezett.

1. helyezett: Kóczián Patrícia


2. helyezett: Csáki Anikó

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


3. helyezett: Bobák Barbara


Tetszenek a díjnyertes lakások? Keress hasonlókat, vagy még szebbeket az Otthontérképen!

Címkék:
lakás, felújítás, luxus, panel, szépségverseny,