Nemet mondott a luxusra az Oscar-díjas színésznő

Pénzcentrum2011. december 17. 12:03

A hollywoodi hírességek életviteléről általában a méregdrága sportautók és a hatalmas, több milliárd dolláros luxusingatlanok jutnak eszünkbe. Természetesen akadnak kivételek is. Hilary Swank lakását ugyanis letisztult formák és átlagosnak mondható alapterület jellemzi.

Nem meglepő, hogy a kétszeres Oscar díjas színésznő rácáfol a hollywoodi "módira". A Millió dolláros bébi sztárja igen szegény sorból származik - gyermekkorában egy lakókocsiparkban élt -, így nem csoda, hogy azt vallja, egy kis "ékszerdobozban" sokkal kényelmesebben érzi magát, mint egy több ezer négyzetméteres palotában.


A színésznő New yorki lakása csupán 130 négyzetméter, s a berendezési tárgyak is a visszafogottságot idézik. A Mark Zeff belsőépítész keze munkáját dicsérő lakásban visszafogott színek, s ha árukban nem is, de formájukban mindenképp hagyományosnak mondható berendezési tárgyak kaptak helyet. A bútorok többnyire a "Calvin Klein Home" áruházból származnak.


Talán az egyetlen, ami szemet szúrhat egy-egy látogatónak - már aki járatos a művészetekben -, hogy a lakásban nem egy híres festőművész munkája is helyett kapott a falakon. A színésznő elmondása szerint, bár korábban sok mindent vásárolt a világhírű Jack Shainman Galériában, azonban ezzel felhagyott, mivel véleménye szerint minden művészetnél többet ér a káprázatos kilátás, amit a lakás ablakai nyújtanak.

 

Címkék: