21 millióért Te is "Barátok közt" lehetsz

Pénzcentrum2011. szeptember 11. 15:04

Közel 21 millió forintért bárki részese lehet az egyik legnézettebb hazai szappanopera világának. Jelenlegi tulajdonosa ugyanis ennyiért válna meg a "Barátok Közt" házban lévő lakásától.

A Kós Károly téren eladó a "BARÁTOK KÖZT" házban egy 93 négyzetméter alapterületű, kettő plusz két félszobás, első emeleti cirkó-fűtéses lakás - olvasható azon a vadplakáton, melyet az Urbanista blog egyik olvasója fényképezett le a Király utca közelében.

 


Vadplakátok csúfítják a városképet

Jelenleg a legnagyobb vadplakátot ragasztók között ingatlaforgalmazó cégek és azok franchise irodái, illetve a költöztető cégek szerepelnek. Telefonszámaik megtalálhatóak a hirdetéseken, ha pedig az interneten beüti bárki a számot, sok esetben megkapja az ingatlanforgalmazó adatait is.

Ezt a gyakorlatot azonban minden erejével igyekszik visszaszorítani a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. Mint az a júniusban, a legnagyobb hazai ingatlanforgalmazóknak küldött körlevelükből kiderül, ez évtől még nagyobb figyelmet fordít a társaság a vadplakátok eltávolítására; lehetőség szerint a kihelyezés után azonnal megpróbálják leszedni a ragasztmányokat Budapest köztereiről.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Amennyiben ténylegesen sikerülne, az egyébként rendkívül körülményesnek és költségesnek tűnő feladatot teljesíteni, és az említett vadplakátokat vissza lehetne szorítani a közterületekről, és valóban megszűnne ez a fajta hirdetési módszer az ingatlanos cégek számára, úgy várhatóan további növekedésre lehetne számítani az internetes lakáshirdetési portálokon. Nagy kérdés persze, hogy a vezető ingatlanközvetítő társaságok milyen szankciókat alkalmaznak, amennyiben valakit mégis a környezet szennyezésén kapnak. Azon túl ugyanis, hogy állásfoglalásaikban maximálisan elzárkóznak az ilyen tevékenységtől a partnereiket is erre kell késztetniük a látszatkommunikáción túl. Az pedig, hogy az amúgy is kiélezett piaci versenyben mennyire mutatnak majd hajlandóságot partnereik kordában tartására egyelőre a jövő zenéje.

 

Címkék: