Luxuslakást vett a kussolási pénzből a celebszerető

Pénzcentrum2010. szeptember 16. 05:20

Nem kevesebb, mint 1 millió 625 ezer dollárt (átszámítva 350 millió forintot) fizetett egy New York-i luxuslakásért Tiger Woods egyik ex-szeretője. Rachel Uchitel a pénzzel is jól bánik, hiszen a botrány kirobbanását követően 10 millió dollár (közel 2,2 milliárd forint) hallgatási pénzt sajtolt ki a sportolóból.

A háromszobás ingatlan egy olyan társasházban található, ahol a folyóson hófehér uniformisba öltözött személyzet várja a lakók kívánságait.

A lakás irányára 2 millió dollár volt, amit az eladó előbb 1,849 millió dollárra csökkentett, de Rachel Uchitelnek még ebből is sikerült alkudni, így a szerződésbe végül 1,625 millió dollár került.

Százezreket keres havonta a magyar celebnyugdíjas + videó Kattints!

 

A három hálószoba és az inasok mellett három fürdőszoba, egy díszes kandalló és egy gyönyörű kilátást biztosító tetőtéri terasz szolgálja majd az új tulajdonos kényelmét.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A 35 éves nő a Tiger Woods-szal kötött titoktartási megállapodás értelmében 10 millió dolláros hallgatási pénzt kapott a sportolótól, így könnyen kicsengette a vételárat.

A társasház működtetéséért felelős szervezet egyik tagja szerint az ügylet zökkenőmentesen zajlott le, problémamentes volt a tulajdonosváltás.

Címkék: