Az USA széthullását jósoló volt KGB-sen röhögnek + térkép

Pénzcentrum2010. július 4. 10:02

Mint arról korábban a Pénzcentrum.hu is beszámolt, Igor Panarin orosz akadémikus - korábbi KGB-elemző - úgy vélte, hogy idén júliusra széthullik az Amerikai Egyesült Államok. Elméletét azzal indokolta, hogy a bevándorlás súlyos, a társadalmat veszélyeztető méreteket ölt, ezzel párosult a gazdasági válság, valamint az államokban uralkodó erkölcsi és szellemi krízis. Az elemző a dollár összeomlását jövendölte, de egy polgárháború kitörését sem tartotta elképzelhetetlennek. A teória mellé egy térképet is készített a felosztott államokról.


Igor Panarin

Egy amerikai lapban gúnyosan emlékeztek meg az orosz által megjelölt határidőről, a cikk szerint soha nem vették komolyan az akadémikust, most is csak mosolyogni tudnak az elméletén. A kémregénybe illő teóriát a Szovjetunió példájára és az elmúlt két évtized amerikai társadalmi és politikai problémáira építve dolgozta ki Panarin.

Döbbent csend fogadta az USA széthullását jelző volt KGB-s előadását

A hírhedt térképet első alkalommal 1998-ban mutatta be a professzor, azóta már több alkalommal bejárta a világsajtót a hat részre hullott USA-atlasz. Az orosz úgy vélte, hogy a gondok súlyosbodása esetén a tehetősebb államok visszatarthatják a pénzeket a központi kormányzattól, majd amint élesedik a helyzet, kiválnak az államszövetségből.

A volt KGB-s szerint 2010-ben széthullik az USA! Nézze meg az új térképet! (2. rész)

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A forgatókönyv szerint Alaszka Oroszországhoz, Hawaii pedig Japánhoz, vagy Kínához került volna, a szárazföldi területek pedig négy részre esnek. A nyugati államok alkották volna a kínai befolyás alá kerülő Kaliforniai Köztársaságot, a déliek a mexikói fennhatóság alatt működő Texasi Köztársaságot, a keleti államok Atlanti Amerika néven csatlakoztak volna az Európai Unióhoz, az ország középső területeit pedig Kanadához csatolták volna.

A volt KGB-s szerint 2010-ben széthullik az USA! Nézze meg az új térképet!

Címkék: