Hoppá! Eladó a salgótarjáni Győzike-villa! Fotók

Pénzcentrum2010. április 13. 15:46

Új építésű házak környezetében, csendes utcában, különleges belsőépítészeti, világítástechnikai és díszítőelemekkel rendelkező villa világos terekkel, teljes bútorzattal, kényelmi berendezések sorával (társas jacuzzi, szauna, hidromasszázs zuhany, teljesen felszerelt konyha) a legnézettebb valóságshow sztárjától - áll a Piramis Ingatlaniroda honlapján.

A hirdetés szerint az ingatlan iroda és lakás kombinációnak is alkalmas, ha a lenti 2 szobát különbejáratú irodának használjuk. A duplagarázs az utcaszinten van és könnyű beparkolási lehetőséget kínál.

Az ingatlan helyiségei és képek a hirdetésből:

Alagsor: duplagarázs, hobby szoba társasjacuzzival, szaunával, wc, tároló, kazán-mosókonyha, társalgó-szoba

Magasföldszint: előtér, nappali-étkező-konyha, fürdő-wc-bidé, szoba, erkély

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Tetőtér: 3 szoba, hall, tusoló masszázszuhannyal-wc-bidével

Korábban:Győzike tízmilliós(!) APEH-tartozása: luxusélet kölcsönből?

Címkék: