Bekövetkezett! - Szerdától megint többet fizethetünk...

Pénzcentrum2010. március 29. 12:51

A Portfolio.hu úgy tudja, hogy a MOL szerdától bruttó három forinttal megemeli a benzin nagykereskedelmi listaárát, miközben a gázolaj szintén 3 forinttal drágul. Az újabb áremelés nem meglepő, szombaton már beszámoltunk róla, hogy van esély a drágulásra.

Szerdán (2010. március 31-én) nulla órától 3 forinttal emeli a MOL a benzin nagykereskedelmi listaárát, miközben a gázolaj ára szintén 3 forinttal kúszik feljebb - tudta meg a Portfolio.hu. Ez azt jelenti, hogy az olajcég a benzin literjét a kiskereskedőknek listaáron bruttó 316.5 forintért, a gázolajat pedig bruttó 290.9 forintért adja majd.


Bár az egyes kutak árképzése egymástól eltérő, az autósok nagyjából ugyanilyen mértékű, 3-3 forintos árváltozással szembesülnek majd szerdától az állomásokon. Ez azt jelenti, hogy a benzint átlagosan valahol 333-334, a gázolajat pedig átlagosan 306-307 forint környékén tankolhatjuk literenként.

Az áremelés nem mondható meglepőnek, szombaton már beszámoltunk róla, hogy van esélye ennek a forgatókönyvnek.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címkék: