Emberére talált Beckham: rálicitált az orosz vodkamilliárdos!

Pénzcentrum2010. február 25. 05:15

Olasz lapértesülések szerint nyolc év után megválik a Comói-tó partján fekvő 30 szobás villájától George Clooney. A környék már egy tavalyi nyaralás során a Beckham-házaspár szívéhez nőtt, akik nagyon szívesen megvennék az ingatlant. A tárgyalásokat már megkezdték, amikor bejelentkezett a kastélyért egy orosz milliárdos, aki mesés ajánlatot tett!

George Clooney 2002-ben körülbelül 3 milliárd forintnak megfelelő összegért vásárolta meg a Comói-tó partján található kivételes adottságú ingatlant. Az elmúlt 10 évben megtízszereződtek az árak a környéken, ahol olyan hírességek élnek, mint Donatella Versace vagy Jose Mourinho. A színésznek elege lett a lesifotósok állandó zaklatásából, ezért úgy döntött, hogy megválik a mesés kastélytól.

Tavaly nyáron néhány napot itt töltött a Beckham-házaspár, akiket lenyűgözött a táj szépsége és az ingatlanba is beleszerettek. Beckham tavaly úgy nyilatkozott, hogy nagyon jól érezték magukat a békés, csendes környezetben, ugyanakkor közel van Milánó (ahol jelenleg is kölcsönjátékosként keresi a kenyerét).

Amikor kiderült, hogy eladó a ház, azonnal jelentkeztek a színésznél, hogy megbeszéljék a további részleteket. A szerződéskötésig nem jutottak el, még éppen a 6 milliárd forintnak megfelelő irányárról folyt a vita, amikor feltűnt a színen egy orosz milliárdos, aki 9 milliárd forintnak megfelelő árajánlatot tett.


Tariko Roustam

A 47 éves Tariko Roustam a Forbes magazin szerint a világ 647. leggazdagabb embere, a becsült vagyona meghaladja a 220 milliárd forintot. Az orosz vodka-gyáros terméke már több mint egy évtizede vezeti az orosz eladási listákat, emellett olasz édességek oroszországi értékesítésével is foglalkozik.

Beckham emberére talált, a hírek szerint egy végbeli üzletemberrel kell megvívnia a csatát a mesés villáért. A sportoló állítólag 7,5 milliárd forintnak megfelelő összegig el tudna menni, de ezzel - barátság ide vagy oda - nem valószínű, hogy meg tudja győzni Clooney-t.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az orosz jogászai már felvették a kapcsolatot az ingatlan értékesítésével megbízott ügynökséggel. A milliárdossal nehéz lesz felvenni a versenyt, elmondások szerint, ha valamit kinéz magának, akkor a pénz nem számít.

Korábban: Kép a leggazdagabb oroszról, aki Abramovicsot és Prokorovot is lenyomta

Címkék: