12 °C Budapest
Erről ennyit: Győzike megkapta a NAV határozatát

Erről ennyit: Győzike megkapta a NAV határozatát

2019. július 10. 13:27

A több mint két éve húzódik Gáspár Győző ügye, akit adócsalással gyanusítottak. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal még 2017-ben foglalta le a család ékszereit, amelyeket nemrég bocsátottak árverésre. A hivatal most meghozta a határozatot: megszüntetik a különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás miatt indult nyomozást. A Blikknek sikerült megszereznie az iratot.

A határozat azt írja, hogy "mivel a rendelkezésre álló adatok, illetve bizonyítási eszközök alapján nem állapítható meg a bűncselekmény elkövetése" az eljárást megszüntetik. Még 2017 áprilisában hallgatták ki Gáspár Győzőt annak kapcsán, hogy 50 millió 400 ezer forintot vett fel a bankból készpénzben az édeasapja által vezetett gazdasági társaság számlájáról, viszont az összeget nem gazdálkodásra, hanem "családja életvitelének biztosítására használta fel".

Viszont a beszerzett bizonyítékok nem támasztották alá kétséget kizárólag, hogy Győzika sikkasztott volna. Bár az eljárás megszűnt, a kétéve húzódó ügy valószínűleg megbélyegzi majd az egykori énekest.

 

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?