17 °C Budapest
Pénzzel tömné ki ügyfelei zsebét a Budapest Bank, de csak ha ügynöknek állnak

Pénzzel tömné ki ügyfelei zsebét a Budapest Bank, de csak ha ügynöknek állnak

2017. augusztus 11. 14:05

Kifejezetten diákoknak szóló, alacsony díjszabású számlacsomagot vezetett be a Budapest Bank Hello BB néven, amihez ajánlóprogramot is bevezettek. Ötezer forint üti a markát annak, aki hoz egy számláját aktívan használó, új ügyfelet.

A felvételi ponthatárok kihirdetése után nem áll meg az élet a frissen érettségizett diákok számára, sokaknak lesz szüksége bankszámlára. Ehhez nyújt segítséget a Budapest Bank új számlacsomagja, a Hello BB, amely 14-től 25 éves korig igényelhető, a hallgatói jogviszony igazolásával.

Havi 10 ezer forint értékű kártyás vásárlás és elektronikus bankszámla kivonat igénylése esetén a Hello BB havi számlavezetése díjmentes, mellette pedig a bankkártyás vásárlások, valamint a csoportos beszedések díja is 0 Ft. A dombornyomott bankkártya az első évben ingyen van, a második évtől kezdve pedig 2 490 forint évente. Amennyiben a szülők is a Budapest Bank ügyfelei, a tőlük érkező, elektronikus csatornán indított eseti forint átutalások szintén díjmentesek.

...a család számára az is könnyebbséget jelent, hogy bankunk ügyfeleként díjmentesen utalhatnak [pénzt] gyermeküknek

- közölte Fatér Gyula, a Budapest Bank lakossági üzletágvezetője, aki azt is elmondta, hogy a bank számára fontos a fiatalok támogatása,

A számlacsomaghoz ajánlóprogram is kapcsolódik: ha egy Budapest Banknál számlát vezető ügyfél családtagjainak, ismerőseinek sikerrel ajánlja a Hello BB számlacsomagot, akkor a bank ajánlásonként 5 ezer forintban részesítheti. A sikeres ajánlás feltétele, hogy az ajánlott Hello BB számláján a számlanyitást követően legalább havi 30 ezer forint jóváírás történjen.
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?