1 °C Budapest
Egy lakás árát bukta el a brókerbotrányon Szentgyörgyi Rómeó

Egy lakás árát bukta el a brókerbotrányon Szentgyörgyi Rómeó

2016. december 10. 16:36

Milliókat bukott a brókerbotrányon Szentgyörgyi Rómeó, és csak egy hajszálon múlott, hogy teljesen tönkremenjen. Na persze nem a hatszoros világbajnok az egyetlen, aki nagyobb megtakarításnak mondhatott búcsút; az elmúlt 25 évben ugyanis egymást váltották a nagy pénzügyi botrányok. Videón mutatjuk a legismertebb lehúzásokat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Épp lakásvásárlást terveztem, amikor kipattant a brókerbotrány. Megkerestem annak a pénzintézetnek a vezetőjét, aki a teljes megtakarításomat kezelte. Nyugtatgatott, hogy a pénzem biztonságban van, nincs okom aggodalomra. Majd pár hét múlva úgy eltűnt, hogy azóta is hiába keresik. Persze a pénzemnek is nyoma veszett. Amikor az ügyvédemnek megmutattam a papírjaimat, lemondóan legyintett, szerinte esélyem sincs arra, hogy egy fillért is viszontlássak

- mesélte a Lokálnak a hatszoros aerobik-világbajnok.

Na persze nem Rómeó az egyetlen, aki nagyobb megtakarításnak mondhatott búcsút; az elmúlt 25 évben ugyanis egymást váltották a nagy pénzügyi botrányok. Alábbi videóinkban a legemlékezetesebb eseteket foglaltuk össze.

Amennyiben a részletekre (a csalások módjára, az okozott károk mértékére, valamint a kártalanítás és a felelősségre vonás kérdésére) is kíváncsi vagy, olvasd el a Portfolio kiváló cikkét a témában.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?