Ismét akadozik az OTP netbankja

Ismét akadozik az OTP netbankja

2016. november 4. 15:05

Ahogy egy hónappal korábban, most is részleges leállás van az OTP-nél: a netbank és a netes brókerszolgáltatás is akadozik.

Olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy az egy hónappal korábbihoz hasonlóan megint akadozik, hol elérhető, hol elérhetetlen az OTP netbankja illetve a direktbróker. Olvasónk körülbelül 10 óra óta tapasztalja a problémát, de már tegnap is lassú volt a rendszer, sokáig "homokórázott", mielőtt betöltött.

Október 4-5-én a mostanihoz hasonló, részleges leállás volt az OTP-nél. Akkor a bank közölte, hogy sem az Axa Bank integrációjához, sem pedig a közelmúltbeli rendszerfrissítésekhez nincs köze a lassulásnak. Ugyanakkor a hó eleji fizetésnaphoz minden bizonnyal köze van a lassulásnak, ilyenkor többszörösére nő a netbanki rendszerek terhelése

Friss

Az OTP Facebook oldalán azt írja:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Technikai okok miatt, rövid időre csak a webshop és a Smartbank szolgáltatás érhető el, az internetbank egyéb felületei nem. Kérjük, ha halaszthatatlan utalást szeretnél teljesíteni, használd a Smartbank felületet, vagy fáradj be fiókjaink egyikébe. Az okozott kellemetlenségért elnézésedet kérjük.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 19. szombat
Gyárfás
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?