Nagy változást jelentett be az OTP: sok ügyfelet érint

Nagy változást jelentett be az OTP: sok ügyfelet érint

2015. augusztus 17. 17:01

Új szolgáltatás érhető el az OTP egyik legnépszerűbb, Simple számlacsomagjához. Mostantól egy fix havi díjért cserébe megszabadulhatunk az átutalási díjainktól. Kinek éri meg előfizetni az új szolgáltatásra?

Némileg átalakította az OTP egyik legkedvezőbb számlacsomagját, a Simple-t. A számla ugyanis az alapszolgáltatásokat ingyen kínálja, amihez további csomagokat vásárolhatunk, amikkel lefaraghatjuk a díjainkat, ahogyan ezt az új csomaggal is tehetjük - tájékoztatta a bank hétfőn a Pénzcentrumot.

Ha egyébként kíváncsi vagy, hol vannak most a legolcsóbb diákszámlák, akkor olvasd el korábbi cikkünket!

A számla most a Tranzakciós csomaggal bővült, amelyre előfizetve havi 250 ezer forintos összeghatárig korlátlanul indíthatunk tranzakciókat (átutalás, rendszeres átutalás, csoportos beszedési megbízás). Ehhez elegendő előfizetni a tranzakciós csomagra, aminek a havi díja 198 forint (40 éves kor felett 348 forint). Ha 50 ezer forintot szeretnénk átutalni, akkor az 150 forintba kerülne (0,3 százalék max. 5 988 forint), az állandó átutalások és a csoportos beszedések díjai fixen 37, illetve 23 forintba kerülnek.

Ha például három csoportos beszedésünk van (69 forint), két állandó átutalás (74 forint) és egy nem rendszeres átutalás, amely átlagosan 50 ezer forintos (150 forint) átutalással számolva már megérheti előfizetni a Tranzakciós csomagra, mivel így a tranzakciók díjai összesen 293 forintba kerülnek. Nagyobb értékű utalásokkal szinte biztos, hogy jól járunk a Tranzakciós csomaggal, viszont, ha az eseti átutalásaink kisebb értékűek, akkor nem feltétlenül olcsóbb az új lehetőség, mivel az állandó átutalások és a csoportos beszedések díjai alapvetően is kedvező díjazásúak.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 27. 18:03
Nagy hibák. Karrierje valamely pontján minden makrobefektetővel megesik, hogy hatalmasat téved. Talá...
MEDIA1  |  2022. május 27. 17:58
Hatalmas LED-fal, kiterjesztett valóság és új adástervező rendszer a TV2-nél.
Összkép  |  2022. május 27. 15:07
Közeledik a nyári szünet, sokan az utolsó jegyeiket szerzik ebben az új normálisban, egy világjárván...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?