Rövid + hosszú távú megtakarítás = BIZTOS MEGOLDÁS! (x)

Pénzcentrum
2013. november 17. 20:13

A bankbetét és az életbiztosítás nem egymás riválisai, hanem egymás kiegészítői.

Először is tisztáznunk kell, hogy a bankbetét és életbiztosítás nem egymás riválisai, hanem egymás kiegészítői. A rövid, illetve középtávú megtakarításokra a bankbetét, míg a hosszabb távú célok megvalósítására az életbiztosítás nyújthat megoldást.

Fontos, hogy életünk során folyamatosan rendelkezzünk megfelelő összegű megtakarítással a váratlan események (pl: betegség, munkanélküliség, stb.) fedezésére. Ezt egy kedvező kondíciójú bankbetétben célszerű elhelyezni, tudván, hogy bizonyos élethelyzetekben a szükséges összeg majd rendelkezésre fog állni.


A rövid távú tervek mellett elkerülhetetlen, hogy hosszabb távon is gondolkodjunk. A lakosság körében napjainkban egyre nagyobb szerephez jut a tudatos pénzügyi gondolkodás. Lényeges, hogy a fiataloknak ne csak az autó, lakásvásárlás, utazás legyen a legfontosabb, hanem felelősséggel gondoljanak előre nyugdíjas éveikre, hacsak nem akarnak jelentős életszínvonal-romlást elszenvedni. A hosszú távú célokra szánt megtakarított pénzünket olyan eszközökbe érdemes fektetni, amihez nem lehet könnyen hozzáférni és a felhalmozott összeget elkölteni. Erre kiváló megoldás egy életbiztosítás.

A Sopron Bank most egy kedvező feltételekkel rendelkező kombinált betéttel rukkolt elő a megtakarítani és befektetni vágyóknak. A SEMPALA kombinált betét egy 6 hónapos (EBKM 8,00%) vagy egy 12 hónapos (EBKM 6,00%) futamidejű betétrészből és egy 5-10 éves futamidejű, fix hozamú, egyösszegű GRAWE életbiztosításból áll. A betéti részben a kombinált betéti termékben elhelyezni kívánt összeg maximum 50%-a köthető le, míg az életbiztosítás a megtakarított összeg minimum 50%-át kell, hogy képezze. Jelen életbiztosítás egy garantált hozamú, egyszeri díjas megtakarítási célú biztosítás, mellyel gondoskodhatunk családalapításról, gyermekeink életkezdésének támogatásáról, családunkról vagy akár később nyugdíjas éveink biztonságáról is.

A Sopron Bank készen áll arra, hogy a megtakarítók, illetve befektetni vágyók jövőbeli céljai eléréséhez megtalálja a legmegfelelőbb megoldást. Ezért ne habozzon felkeresni a Sopron Bank fiókjait, ahol felkészült ügyintézők kellemes légkörben várják az érdeklődő ügyfeleket.

További információ

 

(x)

 

 

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 23. 20:00
A magyar reklámipar egyik legendájáról, a négy évvel ezelőtt elhunyt Sas István reklámfilmesről, rek...
Kiszámoló  |  2022. május 23. 16:01
Nemcsak a tőzsdén alakult ki kisebb pánik az árfolyamok esése miatt, a kriptopénzek rajongói is nehé...
Összkép  |  2022. május 23. 14:31
Hét éves lett az Összkép. Ez volt az az év, ilyenkor még volt COVID, de már túlléptünk a karanténon...
Holdblog  |  2022. május 23. 12:12
Az orosz-ukrán háború nyomán fellépő nyugati szankciók hatására rövid távon jelentősen romlottak az...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?