12 °C Budapest

Rövid + hosszú távú megtakarítás = BIZTOS MEGOLDÁS! (x)

Pénzcentrum
2013. november 17. 20:13

A bankbetét és az életbiztosítás nem egymás riválisai, hanem egymás kiegészítői.

Először is tisztáznunk kell, hogy a bankbetét és életbiztosítás nem egymás riválisai, hanem egymás kiegészítői. A rövid, illetve középtávú megtakarításokra a bankbetét, míg a hosszabb távú célok megvalósítására az életbiztosítás nyújthat megoldást.

Fontos, hogy életünk során folyamatosan rendelkezzünk megfelelő összegű megtakarítással a váratlan események (pl: betegség, munkanélküliség, stb.) fedezésére. Ezt egy kedvező kondíciójú bankbetétben célszerű elhelyezni, tudván, hogy bizonyos élethelyzetekben a szükséges összeg majd rendelkezésre fog állni.


A rövid távú tervek mellett elkerülhetetlen, hogy hosszabb távon is gondolkodjunk. A lakosság körében napjainkban egyre nagyobb szerephez jut a tudatos pénzügyi gondolkodás. Lényeges, hogy a fiataloknak ne csak az autó, lakásvásárlás, utazás legyen a legfontosabb, hanem felelősséggel gondoljanak előre nyugdíjas éveikre, hacsak nem akarnak jelentős életszínvonal-romlást elszenvedni. A hosszú távú célokra szánt megtakarított pénzünket olyan eszközökbe érdemes fektetni, amihez nem lehet könnyen hozzáférni és a felhalmozott összeget elkölteni. Erre kiváló megoldás egy életbiztosítás.

A Sopron Bank most egy kedvező feltételekkel rendelkező kombinált betéttel rukkolt elő a megtakarítani és befektetni vágyóknak. A SEMPALA kombinált betét egy 6 hónapos (EBKM 8,00%) vagy egy 12 hónapos (EBKM 6,00%) futamidejű betétrészből és egy 5-10 éves futamidejű, fix hozamú, egyösszegű GRAWE életbiztosításból áll. A betéti részben a kombinált betéti termékben elhelyezni kívánt összeg maximum 50%-a köthető le, míg az életbiztosítás a megtakarított összeg minimum 50%-át kell, hogy képezze. Jelen életbiztosítás egy garantált hozamú, egyszeri díjas megtakarítási célú biztosítás, mellyel gondoskodhatunk családalapításról, gyermekeink életkezdésének támogatásáról, családunkról vagy akár később nyugdíjas éveink biztonságáról is.

A Sopron Bank készen áll arra, hogy a megtakarítók, illetve befektetni vágyók jövőbeli céljai eléréséhez megtalálja a legmegfelelőbb megoldást. Ezért ne habozzon felkeresni a Sopron Bank fiókjait, ahol felkészült ügyintézők kellemes légkörben várják az érdeklődő ügyfeleket.

További információ

 

(x)

 

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?