Reagált a K&H Bank! Biztonságban vannak a betétek, de...

Pénzcentrum2009. december 7. 14:57

A K&H rendszereiben a mai napon műszaki hiba lépett fel, melynek elhárítását és a rendszer teljes helyreállítását a K&H Csoport IT munkatársai a hiba első észlelése óta kiemelt feladatként kezelik, és mindent megtesznek ennek érdekében.

 

FRISS: A K&H e-bank szolgáltatása 16:30-tól újra elérhető, de a számlatörténet szerint az esedékes törlesztőrészletet nem vonták le! A bank beszedési rendszere újra holnap újra próbálkozik, késedelmi kamatot nem számítanak fel!


A K&H fiókhálózata teljeskörűen működik, a szolgáltatások minden fiókokban elérhetőek. Az e-bank szolgáltatás 15 óráig nem elérhető. Az ATM-eken keresztül az ügyfelek pénze hozzáférhető, a POS terminálon keresztüli vásárlások működnek.

"Amennyiben az ügyfelek más jellegű problémát is észlelnek, kérjük, jelezzék a Bank felé, a fiókok és a TeleCenter munkatársai készséggel állnak rendelkezésükre. Megértésüket ezúton is köszönjük, és ügyfeleinktől az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk!" - áll a bank közleményében. 

Jelen információk szerint a Bank ügyfeleit az eset következtében semmilyen anyagi kár nem érte, betéteik és befektetéseik továbbra is biztonságban vannak.

Mint arról a nap folyamán beszámoltunk:
Gyorshír! Összeomlott a K&H rendszere! + FRISS INFORMÁCIÓK

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

 

Címkék: