130 ezren az OTP Egészségpénztárnál

Pénzcentrum
2008. november 13. 12:44

Elérte a 130 000-es taglétszámot az OTP Egészségpénztár, amely a tavalyi évhez képest 30 százalékos növekedést jelent. A növekedés az öngondoskodás népszerűségének tekintetében is számottevő, hiszen korábban a százezres taglétszámot öt év alatt sikerült elérni, míg jelenleg egy év alatt 30 ezerrel nőtt a taglétszám.

2008 szeptemberében érte el a 130 000-es taglétszámot az OTP Egészségpénztár, amely a tavalyi évhez képest 30 százalékos növekedést jelent. A 2002-ben megalakult egészségpénztár ezzel tovább erősítette piacvezető pozícióját a hazai egészségpénztárak piacán.

Az OTP Egészségpénztár népszerűsége részint köszönhető annak, hogy adómentes juttatásként adható a munkavállalóknak, másrészt több tízezer szolgáltatóval - kórházak, magánorvosok, gyógyszertárak, gyógyászati segédeszköz boltok, egészségügyi üdülés, sportszolgáltatók - áll szerződéses viszonyban, és pénztártagjai részére jelentős árkedvezményeket ért el. Az OTP Egészségpénztár folyamatosan bővülő hálózatával már több, mint 22 ezer szolgáltató több mint 50 ezer szolgáltatása vehető igénybe (5-30%-os kedvezménnyel).

 


"Alapvető célkitűzéseink megalakulásunk óta változatlanok: a megbetegedéseket megelőző szemlélet és tudatos életmódjavítás támogatása. Eszközeink és a tagjainknak adott kedvezményeink is ezt a célt szolgálják." - hangsúlyozta Studniczky Ferenc, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója. Elmondta továbbá, hogy az OTP Egészségpénztárt kiemelkedő hozamai miatt is érdemes választani (2008. első negyedévében 3,94%), hiszen a konzervatív befektetéseknek köszönhetően az egészségünkre fordított pénz hosszabb és rövidebb távon is megtérül.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)


Az OTP Egészségkártyával könnyedén és biztonságosan vásárolhatnak a tagok és az OTP Egészségvonalon keresztül bármikor lekérdezhetik egyéni számlájuk egyenlegét, továbbá a mindenkori kamattól függetlenül 1,5% kamatkedvezménnyel vehetik igénybe az OTP Bank Folyószámlahitelét.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. június 12. 20:36
Súlyos betegség után élete 69. évében érte őt a halál.
Holdblog  |  2024. június 12. 07:47
Mennyi köze van a jegybanki pénznyomtatásnak az elszálló árakhoz? És ha sok, úgy mikor várhatjuk, ho...
Bankmonitor  |  2024. június 12. 02:17
Meghosszabbítja a kormány a diákhitelekre érvényes kamatstopot. A szabad célú diákhitel kamata a ter...
Kasza Elliott-tal  |  2024. június 11. 20:26
Vettem ma három hullámban a MARA-ból nyitás után, 18,29 az átlagom. Pár napja már 18 dolláron álltam...
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 13. csütörtök
Antal, Anett
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. június 12. 21:45
Pénzcentrum  |  2024. június 12. 21:18
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem