18 °C Budapest

130 ezren az OTP Egészségpénztárnál

Pénzcentrum
2008. november 13. 12:44

Elérte a 130 000-es taglétszámot az OTP Egészségpénztár, amely a tavalyi évhez képest 30 százalékos növekedést jelent. A növekedés az öngondoskodás népszerűségének tekintetében is számottevő, hiszen korábban a százezres taglétszámot öt év alatt sikerült elérni, míg jelenleg egy év alatt 30 ezerrel nőtt a taglétszám.

2008 szeptemberében érte el a 130 000-es taglétszámot az OTP Egészségpénztár, amely a tavalyi évhez képest 30 százalékos növekedést jelent. A 2002-ben megalakult egészségpénztár ezzel tovább erősítette piacvezető pozícióját a hazai egészségpénztárak piacán.

Az OTP Egészségpénztár népszerűsége részint köszönhető annak, hogy adómentes juttatásként adható a munkavállalóknak, másrészt több tízezer szolgáltatóval - kórházak, magánorvosok, gyógyszertárak, gyógyászati segédeszköz boltok, egészségügyi üdülés, sportszolgáltatók - áll szerződéses viszonyban, és pénztártagjai részére jelentős árkedvezményeket ért el. Az OTP Egészségpénztár folyamatosan bővülő hálózatával már több, mint 22 ezer szolgáltató több mint 50 ezer szolgáltatása vehető igénybe (5-30%-os kedvezménnyel).

 


"Alapvető célkitűzéseink megalakulásunk óta változatlanok: a megbetegedéseket megelőző szemlélet és tudatos életmódjavítás támogatása. Eszközeink és a tagjainknak adott kedvezményeink is ezt a célt szolgálják." - hangsúlyozta Studniczky Ferenc, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója. Elmondta továbbá, hogy az OTP Egészségpénztárt kiemelkedő hozamai miatt is érdemes választani (2008. első negyedévében 3,94%), hiszen a konzervatív befektetéseknek köszönhetően az egészségünkre fordított pénz hosszabb és rövidebb távon is megtérül.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)


Az OTP Egészségkártyával könnyedén és biztonságosan vásárolhatnak a tagok és az OTP Egészségvonalon keresztül bármikor lekérdezhetik egyéni számlájuk egyenlegét, továbbá a mindenkori kamattól függetlenül 1,5% kamatkedvezménnyel vehetik igénybe az OTP Bank Folyószámlahitelét.

PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2023. március 22. 12:17
A napokban megjelent kormányrendelet tervezet alapján módosulhat az otthonfelújítási támogatás. Egye...
Holdblog  |  2023. március 22. 12:11
Érdemes áttekinteni, hogy egyes szereplők, szerepkörök, társadalmi és foglalkozási csoportok esetén...
MEDIA1  |  2023. március 22. 11:38
Mától elérhető az RTL streamingszolgáltatásának előfizetői számára a 2022-ben Oscar-díjra jelölt dok...
MNB Intézet  |  2023. március 22. 10:24
Mint minden technológiai forradalom, úgy a zöld és digitális átállás megvalósítása is bizonyos nyers...
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?