12 °C Budapest

130 ezren az OTP Egészségpénztárnál

Pénzcentrum
2008. november 13. 12:44

Elérte a 130 000-es taglétszámot az OTP Egészségpénztár, amely a tavalyi évhez képest 30 százalékos növekedést jelent. A növekedés az öngondoskodás népszerűségének tekintetében is számottevő, hiszen korábban a százezres taglétszámot öt év alatt sikerült elérni, míg jelenleg egy év alatt 30 ezerrel nőtt a taglétszám.

2008 szeptemberében érte el a 130 000-es taglétszámot az OTP Egészségpénztár, amely a tavalyi évhez képest 30 százalékos növekedést jelent. A 2002-ben megalakult egészségpénztár ezzel tovább erősítette piacvezető pozícióját a hazai egészségpénztárak piacán.

Az OTP Egészségpénztár népszerűsége részint köszönhető annak, hogy adómentes juttatásként adható a munkavállalóknak, másrészt több tízezer szolgáltatóval - kórházak, magánorvosok, gyógyszertárak, gyógyászati segédeszköz boltok, egészségügyi üdülés, sportszolgáltatók - áll szerződéses viszonyban, és pénztártagjai részére jelentős árkedvezményeket ért el. Az OTP Egészségpénztár folyamatosan bővülő hálózatával már több, mint 22 ezer szolgáltató több mint 50 ezer szolgáltatása vehető igénybe (5-30%-os kedvezménnyel).

 


"Alapvető célkitűzéseink megalakulásunk óta változatlanok: a megbetegedéseket megelőző szemlélet és tudatos életmódjavítás támogatása. Eszközeink és a tagjainknak adott kedvezményeink is ezt a célt szolgálják." - hangsúlyozta Studniczky Ferenc, az OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója. Elmondta továbbá, hogy az OTP Egészségpénztárt kiemelkedő hozamai miatt is érdemes választani (2008. első negyedévében 3,94%), hiszen a konzervatív befektetéseknek köszönhetően az egészségünkre fordított pénz hosszabb és rövidebb távon is megtérül.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)


Az OTP Egészségkártyával könnyedén és biztonságosan vásárolhatnak a tagok és az OTP Egészségvonalon keresztül bármikor lekérdezhetik egyéni számlájuk egyenlegét, továbbá a mindenkori kamattól függetlenül 1,5% kamatkedvezménnyel vehetik igénybe az OTP Bank Folyószámlahitelét.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?