Itt az Erste Hozamváró Kötvény - egyedülálló, 14 százalékos hozamgarancia

Pénzcentrum
2008. július 22. 13:31

Új befektetési terméket dobott piacra Erste Hozamváró Kötvény néven 2008. július 21-ével az Erste Befektetési Zrt. A kötvény augusztus végéig jegyezhető, a második év végi lejáratkor pedig a piacon egyedülállóan magas garantált hozamot, és a kockázatkerülő befektetések által nyújtott kamatokhoz képes kedvezőbb hozamot kínál.

Cselovszki Róbert, a kötvényt forgalmazó Erste Befektetési Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: az Erste Hozamváró Kötvény teljesítménye egy olyan aktívan kezelt portfolió teljesítményétől függ, ami különböző befektetési stratégiák között választ oly módon, hogy az árfolyamok emelkedéséből és eséséből egyaránt profitálhat az ügyfél. A megfelelő hozamok elérése érdekében a meghatározó befektetési eszközök piacainak (pénzpiac, kötvénypiac, részvénypiac, nyersanyagpiac és devizapiac) tendenciái alapján háromhavonta kiválasztják az adott piaci környezetben várható legoptimálisabb portfoliót a legjobb teljesítmény eléréshez. A rugalmas befektetési politika miatt az árfolyamok emelkedéséből és csökkenéséből is profitálhat az kötvény tulajdonosa.

A kötvény által a második év végén kifizetett hozam egy több éve bevált modell teljesítményétől függ. A modell által meghatározott befektetési eszközökből képzett DB liquid Alpha EUR 4 index múltbeli hozama kiemelkedően magas és meggyőzően egyenletes. A kötvény speciális jellemzője, hogy az egyes eszközök árfolyam csökkenéséből is profitálhat a tulajdonos, hiszen az index újrasúlyozásakor az adott piac elmúlt 3 havi teljesítménye, iránya a meghatározó.

A Erste Hozamváró Kötvényhez a befektetési piacon egyedülálló módon 14 százalékos hozamgarancia kapcsolódik, és a névértékre vetített maximum 50 százalékos hozamot ígér. A tőke- és hozamgarancia a kötvény névértékére vonatkozik és a lejáratkor érvényes. A kötvény nyugdíj-előtakarékossági számlára való jegyzése esetén akár minimum 20 százalékos éves hozam is elérhető az állami előtakarékossági támogatás, valamint a kamat- és árfolyamnyereség adó mentesség miatt.

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2023. március 21. 19:51
Izgalmas időket élünk. Tönkrement egy amerikai nagybank, amelyikkel igazából semmi probléma nem volt...
MEDIA1  |  2023. március 21. 17:53
Világszerte rohamléptekkel nő a ChatGPT nevű mesterséges intelligenciás chatrobot népszerűsége, a mé...
Bankmonitor  |  2023. március 21. 17:23
A digitalizációs folyamatok terjedésével aktívan nő a bankkártyás, illetve a mobiltárcás és okoseszk...
Kasza Elliott-tal  |  2023. március 21. 15:07
Hétfőn megvettem a második csomag OTP-met 9000-ért, evvel 9831 forint az átlagom. Többet nem akarok...
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?