18 °C Budapest

Tudj meg mindent a tőzsdéről EGYSZERÛEN!

Pénzcentrum
2007. december 28. 09:38

A Portfolio.hu füzetek harmadik kötete, a Tőzsdei kereskedés EGYSZERÛEN a részvénypiac világába nyújt bepillantást. A kiadvány röviden, a kezdő és a már tapasztalt befektetők számára is érthetően rendszerezi és mutatja be a részvénypiaci kereskedéshez nélkülözhetetlen és elengedhetetlen fogalmakat és eszközöket. MEGRENDELÉS ------------------------------------------------- ------ A sorozat eddig megjelent 3 kötetének együttes megrendelése esetén egy Mentőöv - Biztosításmagazin 2007 című kiadványt adunk ajándékba. A három kötet együttes megrendelése esetén 500 Ft kedvezményt is adunk. Ár: 4,470 Ft helyett 3,970 Ft. AKCIÓ - MEGRENDELÉS A Portfolio.hu füzetektől részletesen ------------------------------------------------- ------ Kiadványunk célja, hogy gyakorlati oldalról, konkrét hazai és nemzetközi példákon keresztül mutassa be a részvénypiaci kereskedés alapjait, fő lépéseit és legfontosabb problémaköreit, melyekkel a kereskedés során minden befektető találkozhat - és találkozik is. Ahogyan az a portfolio.hu füzetek sorozat esetében mindig, jelen kötetben is az alapoktól indulunk, így érdemes sorban olvasni az egyes fejezeteket. Tapasztaltabb befektetők számára azonban reményeink szerint az egyes kiragadott részek is rejtenek majd hasznos információkat, és mindenkit hozzásegítenek a sikeres befektetésekhez. Tekintve, hogy a pénzügy nyelve az angol, a további ismeretek elmélyítését segítendő igyekeztünk minden esetben a magyar mellett az angol kifejezéseket is szerepeltetni. MEGRENDELÉS Tartalomjegyzék Előszó 1. A részvény 2. Tőzsde és indexek 3. Tőzsdei kereskedés 4. Hogyan kell venni és eladni? 5. Mi mozgatja az árfolyamokat? 6. Árfolyamnyereség: hogyan optimalizálhatjuk az adót? 7. Az osztalék és adózása 8. Részvényelemzés 9. Brókerválasztás 10. Befektetés védelem MEGRENDELÉS ---------------------------- A Portfolio.hu füzetek eddig megjelent kötetei szintén megrendelhetőek: Technikai elemzés EGYSZERÛEN A befektetési alapokról EGYSZERÛEN

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Portfolio.hu füzetek harmadik kötete, a Tőzsdei kereskedés EGYSZERűEN a részvénypiac világába nyújt bepillantást. A kiadvány röviden, a kezdő és a már tapasztalt befektetők számára is érthetően rendszerezi és mutatja be a részvénypiaci kereskedéshez nélkülözhetetlen és elengedhetetlen fogalmakat és eszközöket.

MEGRENDELÉS
------------------------------------------------- ------
A sorozat eddig megjelent 3 kötetének együttes megrendelése esetén egy Mentőöv - Biztosításmagazin 2007 című kiadványt adunk ajándékba. A három kötet együttes megrendelése esetén 500 Ft kedvezményt is adunk.

Ár: 4,470 Ft helyett 3,970 Ft.

AKCIÓ - MEGRENDELÉS

A Portfolio.hu füzetektől részletesen
------------------------------------------------- ------
Kiadványunk célja, hogy gyakorlati oldalról, konkrét hazai és nemzetközi példákon keresztül mutassa be a részvénypiaci kereskedés alapjait, fő lépéseit és legfontosabb problémaköreit, melyekkel a kereskedés során minden befektető találkozhat - és találkozik is.

Ahogyan az a portfolio.hu füzetek sorozat esetében mindig, jelen kötetben is az alapoktól indulunk, így érdemes sorban olvasni az egyes fejezeteket. Tapasztaltabb befektetők számára azonban reményeink szerint az egyes kiragadott részek is rejtenek majd hasznos információkat, és mindenkit hozzásegítenek a sikeres befektetésekhez.

Tekintve, hogy a pénzügy nyelve az angol, a további ismeretek elmélyítését segítendő igyekeztünk minden esetben a magyar mellett az angol kifejezéseket is szerepeltetni.

MEGRENDELÉS

Tartalomjegyzék

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Előszó
1. A részvény
2. Tőzsde és indexek
3. Tőzsdei kereskedés
4. Hogyan kell venni és eladni?
5. Mi mozgatja az árfolyamokat?
6. Árfolyamnyereség: hogyan optimalizálhatjuk az adót?
7. Az osztalék és adózása
8. Részvényelemzés
9. Brókerválasztás
10. Befektetés védelem

MEGRENDELÉS

----------------------------

A Portfolio.hu füzetek eddig megjelent kötetei szintén megrendelhetőek:

Technikai elemzés EGYSZERűEN

A befektetési alapokról EGYSZERűEN


A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?