3 °C Budapest

Köszöntötték a százezredik e-bankos ügyfelet a K&H-nál

Pénzcentrum
2007. november 28. 09:26

Megkötötték a százezredik lakossági e-bankos szerződést a K&H-nál. A 2000-ben indult e-bank szolgáltatás rendkívül népszerű a K&H ügyfelei körében, hiszen a K&H elektronikus számlacsomagja gyors, kényelmes pénzügyi szolgáltatásokat kínál, mindemellett egyedülálló biztonságot jelent és a hagyományos lakossági bankszámlához képest a harmadára csökkenti az ügyintézési költségeket.

A K&H Bank 2000 novemberében indította e-bank szolgáltatását és 2007 novemberében már a százezres ügyfélszámot is elérte. A Bank ebből az alkalomból tegnap személyesen is köszöntötte és megajándékozta százezredik e-bankos ügyfelét. Az e-bankos ügyfél aktivitás 3 hónapos periódusban vizsgálva a K&H-nál a magyarországi bankpiachoz képest 36%-kal magasabb (ez azt jelenti, hogy a meglévő e-bankos ügyfelek hány százaléka lép be a vizsgált periódusban az e-bankos felületre), és az ügyfelek közel kétszer több tranzakciót indítanak a magyarországi átlaghoz képest. (Forrás: GKI Gazdaságkutató Zrt., Jelentés az internet-gazdaságról - fókuszban a pénzügyi szektor /2007. II. negyedév)

"Ez a magas e-bankos ügyfélszám a K&H Bank tudatos és komoly oktató-tanácsadó munkájának, és ügyfél-automatizálási stratégiájának köszönhető." - mondta el Székely András, a K&H elektronikus csatornák főosztály vezetője. "A K&H e-bankos szolgáltatásának széleskörű funkciói, kedvező árazása, kényelme, gyorsasága és kiemelkedő biztonsága is hozzájárult ahhoz, hogy ilyen sok ügyfél hozhasson mostanra okos döntést."

A K&H e-bank szolgáltatásának biztonságát a magyar bankpiacon egyedülálló módon magas szintű védelem biztosítja A chipkártyás és az SMS-es azonosítás közül választhatják ki az ügyfelek a számukra legmegfelelőbbet. "A K&H e-bank szolgáltatás jelenleg védett az elmúlt időszakban máshol tapasztalt adathalász próbálkozások ellen, így maximálisan védjük ügyfeleink adatainak biztonságát."- tette hozzá Székely András.

A K&H Bank kiemelt figyelmet fordít arra, hogy ügyfeleik pénzügyeiket a számukra legmegfelelőbb módon intézhessék, így az ügyfelek - megspórolva a fióki sorban állást - akár otthonukból vagy munkahelyükről is elintézhetik banki ügyeiket. A K&H elektronikus számlacsomag választása mindemellett közel 30%-os díjmegtakarítást eredményez a hagyományos számlacsomaghoz képest. A K&H az e-bank szolgáltatások széles körét nyújtja, így a számla információk lekérdezése, átutalások intézése, közüzemi díjak fizetése, betétlekötés, bankkártya igénylés, mobilinfó használat, hitelkártya szolgáltatások, valuta és devizaárfolyamok lekérdezése, mobiltelefon-egyenlegfeltöltés áll az ügyfelek rendelkezésére.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. november 30. 18:23
Egy jogerős bírósági ítélet értelmében valótlanságot írt a KESMA bulvárnapilapja a Jobbik májusi tis...
Kiszámoló  |  2022. november 30. 17:15
Néhány napja írtam Argentínáról, az országról, ami iskolapéldája, hogyan tud egy populista vezetés t...
Holdblog  |  2022. november 30. 16:01
A réznek kifejezetten kedvezőek a hosszú távú kilátásai, mivel az energiaátmenet során jelentkező vi...
Bankmonitor  |  2022. november 30. 07:45
Az elmúlt hónapokban másról sem hallottunk, minthogy a hitelkamatok emelkednek. Ennek meg is volt az...
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58