18 °C Budapest

10% a K&H-tól

Pénzcentrum
2007. november 8. 15:04

A K&H leendő és meglévő ügyfeleinek már nem kell tovább törniük a fejüket azon, hogy hogyan fektessék be okosan megtakarított pénzüket. November 5-től a K&H több új, akciós befektetési lehetőséget is kínál, így forint alapú újonnan lekötött betéteit kiemelkedően magas, 10%-os kamattal ajánlja. A K&H adómegtakarító hozamlánc életbiztosítás pedig a 10%-os hozamon felül még kamatadó-mentességre is lehetőséget ad.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A K&H november 5-én indult akciójában az újonnan lekötött két hónapos K&H lekötött betéttel most kiemelkedően magas, akár 10%-os kamat is elérhető. Ha valaki pénzét nem forintban, hanem devizában szeretné lekötni, akkor számára a K&H deviza lekötött betétek nyújtanak megoldást. A két hónapos futamidő alatt amerikai dollár esetén 4, 75%-kal, euró esetén 4%-kal kamatozhat az elhelyezett összeg.

A K&H adómegtakarító hozamlánc életbiztosítás K&H hozamplusz 2. eszközalapja egy életbiztosítás és egy biztonságos, magas kamatozású betét előnyeit ötvözi. A K&H hozamplusz 2. eszközalap előnye, hogy 10%-os hozamot biztosít az értékesítési időszakra és a két hónapos futamidőre, így akár három hónapig részesülhet az ügyfél a kiemelt 10%-os hozamból. A K&H hozamplusz 2. eszközalap lejárata után a K&H adómegtakarító hozamlánc életbiztosítás keretében a megtakarítás nyíltvégű, valamint tőke- és hozamvédett zártvégű eszközalapokban gyarapodhat tovább. A legalább 10 éves időtartamra köthető K&H adómegtakarító hozamlánc életbiztosításba az ügyfél kamatadó-mentesen fektethet be, a befizetett biztosítási díjak után 20%-os adókedvezményben részesülhet és a megtakarítás illetékmentesen örökölhető.

Régi ügyfeleikre is gondoltak a K&H-nál, hiszen ha valaki a már most meglévő betéteiből minimum 500 ezer forintért K&H tőke- és hozamvédett befektetési alapot jegyez, akkor a befektetett pénznek megfelelő összeget helyezhet el akciós lekötött betétben, mindezt kiemelkedően magas kamattal.

A meglévő betétekből szintén minimum 500 ezer forintért K&H megtakarítási életbiztosítási szerződés is köthető, így a megtakarítási életbiztosítási szerződés értékének megfelelő összeget helyezhet el az ügyfél az akciós lekötött betétben 10%-os kamattal.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?