13 °C Budapest

Téli Megtakarítási Programot indít az OTP Bankl

Pénzcentrum
2007. november 6. 08:01

Az OTP Bank által kezelt lakossági megtakarítások állománya az előző negyedévhez képest a 3. negyedév végére több mint 100 milliárd forinttal növekedett. Magyarország legnagyobb hitelintézete a nyári megtakarítási programjának sikerére alapozva újabb megtakarítás-ösztönző programot indít a téli hónapokban félretenni szándékozók részére.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az OTP Bank három hónapos Téli Megtakarítási Programjának keretében az egész téli időszakot lefedve több akciós megtakarítási lehetőséget kínál ügyfelei számára. Elsőként - november 5-ével - a lakossági forintszámlákhoz kapcsolódó akciós lekötések és a Mobil betét akció indultak.

A lakossági forintszámlákhoz kapcsolódóan a nyári akcióban már megszokott három típusú lekötési módozatot kínál a bank, egységes három hónapos futamidővel. A különböző betéti konstrukciókkal a megtakarításukat növelők kiemelkedő hozamot érhetnek el, de azoknak is ajánl akciós kamatot a bank, akik meglévő megtakarításaikon kívánnak magasabb hozamot realizálni.
A 3 hónapos betétlekötési akciót az veheti igénybe, aki október 30-i megtakarítási állományát minimum 100.000 forinttal növeli. A konstrukcióban elérhető legmagasabb betéti kamat évi fix 8%, 5.000.000 Ft, vagy azt meghaladó megtakarítási állomány elhelyezésével. A fenti akciós lekötéssel rendelkezők, amennyiben október 30-i megtakarítási állományuk nem csökkent, a már meglévő megtakarításaikat is magasabb, összeghatártól független 6,5%-os éves betéti kamaton köthetik le 3 hónapra.

Azok számára, akik nem rendelkeznek megtakarítási állománnyal három hónapos időben sávos kamatozású lekötést kínál a bank. A minimálisan leköthető betétösszeg 50.000 Ft, Junior számla esetében 10.000 Ft, míg Diákszámla esetében 3.000 Ft. A három hónapos futamidő három egy hónapos kamatperiódusból áll, mely során a kamat az eltelt idő függvényében növekszik, így a futamidő végére akár a 8%-ot is elérheti.

Azok, akik az OTP Bank által kezelt Mobil betétszámlájukon minimum 200.000 Ft értékű betétet helyeznek el három hónapos lekötésre, évi fix 6,25%-os kedvezményes kamatot is elérhetnek, 0,03%-os kamatprémium mellett.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az OTP Banknál továbbra is elérhető az egyösszegű bankbetét és a lakás-előtakarékossági számla előnyeit egyesítő, kombinált betételhelyezési lehetőséget kínáló BetétDuó konstrukció.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 25. hétfő
Blanka, Bianka
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?