Téli Megtakarítási Programot indít az OTP Bankl

Pénzcentrum
2007. november 6. 08:01

Az OTP Bank által kezelt lakossági megtakarítások állománya az előző negyedévhez képest a 3. negyedév végére több mint 100 milliárd forinttal növekedett. Magyarország legnagyobb hitelintézete a nyári megtakarítási programjának sikerére alapozva újabb megtakarítás-ösztönző programot indít a téli hónapokban félretenni szándékozók részére.

Az OTP Bank három hónapos Téli Megtakarítási Programjának keretében az egész téli időszakot lefedve több akciós megtakarítási lehetőséget kínál ügyfelei számára. Elsőként - november 5-ével - a lakossági forintszámlákhoz kapcsolódó akciós lekötések és a Mobil betét akció indultak.

A lakossági forintszámlákhoz kapcsolódóan a nyári akcióban már megszokott három típusú lekötési módozatot kínál a bank, egységes három hónapos futamidővel. A különböző betéti konstrukciókkal a megtakarításukat növelők kiemelkedő hozamot érhetnek el, de azoknak is ajánl akciós kamatot a bank, akik meglévő megtakarításaikon kívánnak magasabb hozamot realizálni.
A 3 hónapos betétlekötési akciót az veheti igénybe, aki október 30-i megtakarítási állományát minimum 100.000 forinttal növeli. A konstrukcióban elérhető legmagasabb betéti kamat évi fix 8%, 5.000.000 Ft, vagy azt meghaladó megtakarítási állomány elhelyezésével. A fenti akciós lekötéssel rendelkezők, amennyiben október 30-i megtakarítási állományuk nem csökkent, a már meglévő megtakarításaikat is magasabb, összeghatártól független 6,5%-os éves betéti kamaton köthetik le 3 hónapra.

Azok számára, akik nem rendelkeznek megtakarítási állománnyal három hónapos időben sávos kamatozású lekötést kínál a bank. A minimálisan leköthető betétösszeg 50.000 Ft, Junior számla esetében 10.000 Ft, míg Diákszámla esetében 3.000 Ft. A három hónapos futamidő három egy hónapos kamatperiódusból áll, mely során a kamat az eltelt idő függvényében növekszik, így a futamidő végére akár a 8%-ot is elérheti.

Azok, akik az OTP Bank által kezelt Mobil betétszámlájukon minimum 200.000 Ft értékű betétet helyeznek el három hónapos lekötésre, évi fix 6,25%-os kedvezményes kamatot is elérhetnek, 0,03%-os kamatprémium mellett.

Az OTP Banknál továbbra is elérhető az egyösszegű bankbetét és a lakás-előtakarékossági számla előnyeit egyesítő, kombinált betételhelyezési lehetőséget kínáló BetétDuó konstrukció.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. december 6. 17:38
Az RTL több műsorában is szereplő Osváth Zsolt youtuber Zshowtime nevű csatornájának nyilatkozva egy...
Kasza Elliott-tal  |  2022. december 6. 14:36
A decemberi Top 10-es listám egyik cége. Az osztalékhozama még soha nem volt ilyen magas, 10% körül...
MNB Intézet  |  2022. december 6. 11:17
A japán jen közel 30 százalékos gyengülést mutatott az elmúlt egy év során, amivel az 1988-as részvé...
Bankmonitor  |  2022. december 6. 10:52
Számtalan család élt már a Babaváró hitel kiemelkedő előnyeivel, ahogy sokan használták ki az otthon...
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 6. 19:17