Fényképes bankkártya a Citibanktól

Pénzcentrum
2007. október 25. 11:44

A Citibank Zrt. ügyfelei mostantól nagyobb biztonsággal használhatják betéti kártyájukat a MasterCard fotóval ellátott dombornyomott Citi betéti kártyának köszönhetően, melyet most vezet be a Citibank. A kártyabirtokos fényképének megjelenítése a dombornyomott betéti kártyán egyedülállóvá teszi ezt a terméket Magyarországon és az Európai Unió országain belül is. A kártya a hat Citibank folyószámla-díjcsomag mindegyikéhez kapcsolódik, és az új ügyfelek mellett a meglévők is igényelhetik.

Batara Sianturi, a Citibank Zrt. elnök-vezérigazgatója, egyben a lakossági üzletág vezetője, elmondta: "Ez az új kártya is abbéli folyamatos törekvésünk eredménye, hogy olyan termékeket hozzunk a magyar piacra, illetve fejlesszünk ki Magyarországon, amelyek növelik ügyfeleink biztonságát és kényelmét, továbbá értékes szolgáltatásokat nyújtanak számukra. Citibank és partnereinkkel közös márkajelzésű hitelkártyáinkon már az 1999-es piacra vezetés óta igény szerint szerepelhet a kártyabirtokos fényképe. Most ennek a lehetőségét biztosítjuk a MasterCard dombornyomott betéti kártyáink esetében is, s ügyfeleink ezáltal nagyobb biztonsággal használhatják kártyájukat a világ 210 országában mintegy 23 millió MasterCard elfogadóhelyen."

A nagyobb biztonságot jelentő új betéti kártya számos értéknövelő szolgáltatás igénybevételét is lehetővé teszi az ügyfelek számára, melyek közül kiemelhető az internetes fizetés, a szállásfoglalás, az autóbérlés és a repülőjegy-vásárlás. A CitiGold ügyfelek arany MasterCard dombornyomott betéti kártyájukkal díjmentesen jutnak hozzá az AIG Europe S. A. magyarországi fióktelepe által nyújtott utazási biztosításhoz, mely biztosítócég a Citibank szerződéses partnere.

A kék Citikártyát az ügyfelek TOP és VIP folyószámla-díjcsomagokban éves díj nélkül vehetik igénybe, egyéb díjcsomagokban a kék kártya éves díja 1200 forint, míg az arany kártyáé 4900 forint.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. szeptember 22. 22:41
A MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. ügyeire rálátó forrásaink szerint a minap.hu-t, valami...
Holdblog  |  2023. szeptember 22. 13:01
Hikikomoriban szenved világunk. Anélkül, hogy ennek tudatában lenne. Legalábbis a Glóbusz nagyrésze....
KonyhaKontrolling  |  2023. szeptember 22. 07:45
A befektetési stratégiák között az egyik legismertebb, sőt megkockáztatom, hogy a legnagyobb hívőbáz...
MNB Intézet  |  2023. szeptember 21. 10:10
Világszerte egyre élesebb verseny tapasztalható a felsőoktatási intézmények között a hallgatókért. E...
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 23. szombat
Tekla
38. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM