13 °C Budapest

Fényképes bankkártya a Citibanktól

Pénzcentrum
2007. október 25. 11:44

A Citibank Zrt. ügyfelei mostantól nagyobb biztonsággal használhatják betéti kártyájukat a MasterCard fotóval ellátott dombornyomott Citi betéti kártyának köszönhetően, melyet most vezet be a Citibank. A kártyabirtokos fényképének megjelenítése a dombornyomott betéti kártyán egyedülállóvá teszi ezt a terméket Magyarországon és az Európai Unió országain belül is. A kártya a hat Citibank folyószámla-díjcsomag mindegyikéhez kapcsolódik, és az új ügyfelek mellett a meglévők is igényelhetik.

Batara Sianturi, a Citibank Zrt. elnök-vezérigazgatója, egyben a lakossági üzletág vezetője, elmondta: "Ez az új kártya is abbéli folyamatos törekvésünk eredménye, hogy olyan termékeket hozzunk a magyar piacra, illetve fejlesszünk ki Magyarországon, amelyek növelik ügyfeleink biztonságát és kényelmét, továbbá értékes szolgáltatásokat nyújtanak számukra. Citibank és partnereinkkel közös márkajelzésű hitelkártyáinkon már az 1999-es piacra vezetés óta igény szerint szerepelhet a kártyabirtokos fényképe. Most ennek a lehetőségét biztosítjuk a MasterCard dombornyomott betéti kártyáink esetében is, s ügyfeleink ezáltal nagyobb biztonsággal használhatják kártyájukat a világ 210 országában mintegy 23 millió MasterCard elfogadóhelyen."

A nagyobb biztonságot jelentő új betéti kártya számos értéknövelő szolgáltatás igénybevételét is lehetővé teszi az ügyfelek számára, melyek közül kiemelhető az internetes fizetés, a szállásfoglalás, az autóbérlés és a repülőjegy-vásárlás. A CitiGold ügyfelek arany MasterCard dombornyomott betéti kártyájukkal díjmentesen jutnak hozzá az AIG Europe S. A. magyarországi fióktelepe által nyújtott utazási biztosításhoz, mely biztosítócég a Citibank szerződéses partnere.

A kék Citikártyát az ügyfelek TOP és VIP folyószámla-díjcsomagokban éves díj nélkül vehetik igénybe, egyéb díjcsomagokban a kék kártya éves díja 1200 forint, míg az arany kártyáé 4900 forint.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20