16 °C Budapest

Fényképes bankkártya a Citibanktól

Pénzcentrum
2007. október 25. 11:44

A Citibank Zrt. ügyfelei mostantól nagyobb biztonsággal használhatják betéti kártyájukat a MasterCard fotóval ellátott dombornyomott Citi betéti kártyának köszönhetően, melyet most vezet be a Citibank. A kártyabirtokos fényképének megjelenítése a dombornyomott betéti kártyán egyedülállóvá teszi ezt a terméket Magyarországon és az Európai Unió országain belül is. A kártya a hat Citibank folyószámla-díjcsomag mindegyikéhez kapcsolódik, és az új ügyfelek mellett a meglévők is igényelhetik.

Batara Sianturi, a Citibank Zrt. elnök-vezérigazgatója, egyben a lakossági üzletág vezetője, elmondta: "Ez az új kártya is abbéli folyamatos törekvésünk eredménye, hogy olyan termékeket hozzunk a magyar piacra, illetve fejlesszünk ki Magyarországon, amelyek növelik ügyfeleink biztonságát és kényelmét, továbbá értékes szolgáltatásokat nyújtanak számukra. Citibank és partnereinkkel közös márkajelzésű hitelkártyáinkon már az 1999-es piacra vezetés óta igény szerint szerepelhet a kártyabirtokos fényképe. Most ennek a lehetőségét biztosítjuk a MasterCard dombornyomott betéti kártyáink esetében is, s ügyfeleink ezáltal nagyobb biztonsággal használhatják kártyájukat a világ 210 országában mintegy 23 millió MasterCard elfogadóhelyen."

A nagyobb biztonságot jelentő új betéti kártya számos értéknövelő szolgáltatás igénybevételét is lehetővé teszi az ügyfelek számára, melyek közül kiemelhető az internetes fizetés, a szállásfoglalás, az autóbérlés és a repülőjegy-vásárlás. A CitiGold ügyfelek arany MasterCard dombornyomott betéti kártyájukkal díjmentesen jutnak hozzá az AIG Europe S. A. magyarországi fióktelepe által nyújtott utazási biztosításhoz, mely biztosítócég a Citibank szerződéses partnere.

A kék Citikártyát az ügyfelek TOP és VIP folyószámla-díjcsomagokban éves díj nélkül vehetik igénybe, egyéb díjcsomagokban a kék kártya éves díja 1200 forint, míg az arany kártyáé 4900 forint.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 17. 20:47
A felület alapítója Kövesdi Gábor, aki maga is közösségi finanszírozással indított korábban vállalko...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Kiszámoló  |  2022. május 17. 12:43
A múltkori Wise fiaskó után kerestem valami számlacsomagot, ahonnan olcsón/ingyen tudok utalni, a vé...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?