12 °C Budapest

A Portfolio - TeleTrader Kft. piacvezetővé vált a magyar online pénzpiaci és tőzsdei adatszolgáltatásban

Pénzcentrum
2007. szeptember 14. 14:49

A NET Média Zrt. jelentősen bővítette üzleti tevékenységét a pénz- és tőkepiaci adatszolgáltatás terén egy stratégiai partner bevonásával. Az új együttműködés keretében a NET Média és a bécsi székhelyű TeleTrader Software AG megállapodtak abban, hogy közös társaságba, a Portfolio-TeleTrader Kft.-be csoportosítják ügyfeleiket, és magas minőségű, integrált kiszolgálásra törekednek. A közös vállalatban a TeleTrader 51%-os tulajdonrésszel, a NET Média 49% tulajdonrésszel rendelkezik.

Az aláírt megállapodás értelmében létrejött Portfolio-TeleTrader Kft. egyértelműen piacvezető a magyar internetes portáloknak, on-line brókereknek nyújtott pénzpiaci és tőzsdei adatszolgáltatások területén. Emellett a társaság domináns szereppel bír a kereskedelmi bankoknak és egyéb pénzügyi szolgáltatóknak nyújtott pénz- és tőkepiaci információszolgáltatás terén is. A Portfolio-TeleTrader ügyfelei között tudhatja többek között az OTP Bankot, az Erste Bankot, az Unicredit Bankot, a CIB Bankot, az MKB Bankot, számos hazai online brókert és média cégeket, nagy látogatottsággal rendelkező portálokat (index.hu, origo.hu). Az üzleti lehetőségek kombinációja egyértelmű piacvezetői szerephez juttatta a Portfolio-TeleTradert a viszonteladói piacon is. Jelenleg több mint 2,500 magánszemélyt szolgálunk ki valósidejű tőzsdei adatokkal.

A NET Média számára fontos előrelépés az ügyfeleinek nyújtott tőkepiaci információszolgáltatás területén, hogy a TeleTrader portfoliójából elérhető nemzetközi adatokkal még magasabb színvonalú kiszolgálást tud már nyújtani. A TeleTrader a NET Médiával kötött együttműködés eredményeként tovább erősítheti magyarországi dinamikus fejlődését, értékes hozzáférési lehetőséget biztosíthat számos elemző-eszköz igénybevételére a közös vállalat ügyfelei számára.

A NET Média és a TeleTrader október 4-én, közös budapesti sajtótájékoztatón mutatja be új stratégiai terveit és termékskáláját.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?