A Portfolio - TeleTrader Kft. piacvezetővé vált a magyar online pénzpiaci és tőzsdei adatszolgáltatásban

Pénzcentrum
2007. szeptember 14. 14:49

A NET Média Zrt. jelentősen bővítette üzleti tevékenységét a pénz- és tőkepiaci adatszolgáltatás terén egy stratégiai partner bevonásával. Az új együttműködés keretében a NET Média és a bécsi székhelyű TeleTrader Software AG megállapodtak abban, hogy közös társaságba, a Portfolio-TeleTrader Kft.-be csoportosítják ügyfeleiket, és magas minőségű, integrált kiszolgálásra törekednek. A közös vállalatban a TeleTrader 51%-os tulajdonrésszel, a NET Média 49% tulajdonrésszel rendelkezik.

Az aláírt megállapodás értelmében létrejött Portfolio-TeleTrader Kft. egyértelműen piacvezető a magyar internetes portáloknak, on-line brókereknek nyújtott pénzpiaci és tőzsdei adatszolgáltatások területén. Emellett a társaság domináns szereppel bír a kereskedelmi bankoknak és egyéb pénzügyi szolgáltatóknak nyújtott pénz- és tőkepiaci információszolgáltatás terén is. A Portfolio-TeleTrader ügyfelei között tudhatja többek között az OTP Bankot, az Erste Bankot, az Unicredit Bankot, a CIB Bankot, az MKB Bankot, számos hazai online brókert és média cégeket, nagy látogatottsággal rendelkező portálokat (index.hu, origo.hu). Az üzleti lehetőségek kombinációja egyértelmű piacvezetői szerephez juttatta a Portfolio-TeleTradert a viszonteladói piacon is. Jelenleg több mint 2,500 magánszemélyt szolgálunk ki valósidejű tőzsdei adatokkal.

A NET Média számára fontos előrelépés az ügyfeleinek nyújtott tőkepiaci információszolgáltatás területén, hogy a TeleTrader portfoliójából elérhető nemzetközi adatokkal még magasabb színvonalú kiszolgálást tud már nyújtani. A TeleTrader a NET Médiával kötött együttműködés eredményeként tovább erősítheti magyarországi dinamikus fejlődését, értékes hozzáférési lehetőséget biztosíthat számos elemző-eszköz igénybevételére a közös vállalat ügyfelei számára.

A NET Média és a TeleTrader október 4-én, közös budapesti sajtótájékoztatón mutatja be új stratégiai terveit és termékskáláját.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 28. 22:12
Nyolcvanegy éves korában meghalt Haumann Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, a Magyar Művés...
Holdblog  |  2022. május 28. 07:01
Ilyen is régen volt. 2006-ban. A Merrill híres alapkezelői felmérése szerint most jött el az az idős...
Összkép  |  2022. május 27. 15:07
Közeledik a nyári szünet, sokan az utolsó jegyeiket szerzik ebben az új normálisban, egy világjárván...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25