18 °C Budapest

További betétlekötési lehetőség az OTP Bank megtakarítás-ösztönző programjában

Pénzcentrum
2007. augusztus 16. 09:13

A mérsékelt megtakarítási hajlandósággal jellemezhető idei első negyedéves trend folytatása volt tapasztalható az év második negyedévében is. Az OTP Bank 2007. június 30-án a közel 1885 milliárd forintos lakossági állomány alapján - a több mint 30 szereplős bankpiacon - a magyarországi háztartások betéteinek mintegy 32%-át kezelte.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A harmadik negyedévtől a legnagyobb hazai hitelintézet intenzív megtakarítás-ösztönző programot indított, melynek részeként a hagyományos és újszerű pénzügyi instrumentumokban már ez idáig is több milliárd forintot helyeztek el a befektetők.

Magánszemélyek számára augusztus 15-étől további akciós lehetőségeket kínál az OTP Bank: folyamatos lekötéssel vehető igénybe a 2, 3, illetve 4 hónapos betételhelyezési lehetőség.

A 2 hónapos lekötés esetében az a befektető, aki július 13-i megtakarítási állományát legalább 100.000 forinttal növeli, a maximum fix 8%-os éves betéti kamatot is elérheti. A 4 hónapos NET betétlekötési akció az internetes banki szolgáltatásokat használók számára lehet vonzó megtakarítási lehetőség. A betétek kizárólag internetes lekötésével elérhető legmagasabb fix 7,5%-os (mértéke a mindenkori jegybanki alapkamat függvényében változik) éves betéti kamatot is elérő lekötési akció minimum 100.000 forintos betétnagysággal vehető igénybe.

Az OTP Banknál továbbra is megvásárolható a 2 hónapos, 12%-os éves kamatozású akciós betétet és tőkevédett befektetési alapot is tartalmazó HozamDuó Plusz Megtakarítási Csomag, valamint az egyösszegű bankbetét és a lakás-előtakarékossági számla előnyeit egyesítő, kombinált betételhelyezési lehetőséget kínáló BetétDuó konstrukció.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 20. 07:00