3 °C Budapest

Új lehetőségek a K&H-tól: kamatadó esetére

Pénzcentrum
2007. augusztus 6. 09:04

A kamatadó tavaly szeptemberi bevezetése előtt elhelyezett egy éves befektetések lejárata után sem kell a K&H Bank leendő és meglévő ügyfeleinek tovább törniük a fejüket azon, hogy hogyan fektessék be újra okosan megtakarított pénzüket.

Augusztus 6-tól a K&H több új akciós befektetési lehetőséget is nyújt, így forint alapú lekötött betéteit kiemelkedően magas, 10,5%-os kamattal kínálja. A K&H adómegtakarító hozamlánc életbiztosítás pedig a 10,5%-os hozamon felül - tíz éves tartam esetén - még kamatadó-mentességet is biztosít.
Ügyfeleit a K&H az akció ideje alatt meghosszabbított nyitva tartással várja a bankfiókokban augusztus 22-én (szerda), 27-én (hétfő) és 29-én (szerda) reggel 8-tól este 7 óráig.

A K&H augusztus 6-án induló akciójában a két hónapos K&H lekötött betéttel most kiemelkedően magas, akár 10,5%-os kamat is elérhető. Ha valaki pénzét nem forintban, hanem devizában szeretné lekötni, akkor számára a K&H deviza lekötött betétek nyújtanak megoldást. A két hónapos futamidő alatt amerikai dollár esetén 5,0%-kal, euró esetén 3,8%-kal kamatozhat az elhelyezett összeg.

A K&H adómegtakarító hozamlánc életbiztosítás K&H hozamplusz eszközalapja új befektetési lehetőséggel színesíti a K&H termékpalettáját, miközben egy életbiztosítás és egy biztonságos, magas kamatozású betét előnyeit ötvözi. A K&H hozamplusz eszközalap előnye, hogy 10,5%-os hozamot biztosít az értékesítési időszakra és a két hónapos futamidőre, így akár három hónapig részesülhet az ügyfél a kiemelt 10,5%-os hozamból. A K&H adómegtakarító hozamlánc életbiztosításba az ügyfél kamatadó-mentesen fektethet be, továbbá a befizetett biztosítási díjak után 20%-os adókedvezményben részesülhet.
A K&H hozamplusz eszközalap lejárata után a K&H adómegtakarító hozamlánc életbiztosítás keretében a megtakarítás nyíltvégű, valamint tőke- és hozamvédett zártvégű eszközalapokban gyarapodhat tovább.

Régi ügyfeleikre is gondoltak a K&H-nál, hiszen ha valaki a már most meglévő betéteiből minimum 500 ezer forintért K&H tőke- és hozamvédett befektetési alapot jegyez, akkor a befektetett pénznek megfelelő összeget helyezhet el akciós lekötött betétben, mindezt kiemelkedően magas kamattal.

A meglévő betétekből szintén minimum 500 ezer forintért K&H megtakarítási életbiztosítási szerződés is köthető, így a megtakarítási életbiztosítási szerződés értékének megfelelő összeget helyezhet el az ügyfél az akciós lekötött betétben 10,5%-os kamattal.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. december 6. 17:38
Az RTL több műsorában is szereplő Osváth Zsolt youtuber Zshowtime nevű csatornájának nyilatkozva egy...
Kasza Elliott-tal  |  2022. december 6. 14:36
A decemberi Top 10-es listám egyik cége. Az osztalékhozama még soha nem volt ilyen magas, 10% körül...
MNB Intézet  |  2022. december 6. 11:17
A japán jen közel 30 százalékos gyengülést mutatott az elmúlt egy év során, amivel az 1988-as részvé...
Bankmonitor  |  2022. december 6. 10:52
Számtalan család élt már a Babaváró hitel kiemelkedő előnyeivel, ahogy sokan használták ki az otthon...
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?