Új lehetőségek a K&H-tól: kamatadó esetére

Pénzcentrum
2007. augusztus 6. 09:04

A kamatadó tavaly szeptemberi bevezetése előtt elhelyezett egy éves befektetések lejárata után sem kell a K&H Bank leendő és meglévő ügyfeleinek tovább törniük a fejüket azon, hogy hogyan fektessék be újra okosan megtakarított pénzüket.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Augusztus 6-tól a K&H több új akciós befektetési lehetőséget is nyújt, így forint alapú lekötött betéteit kiemelkedően magas, 10,5%-os kamattal kínálja. A K&H adómegtakarító hozamlánc életbiztosítás pedig a 10,5%-os hozamon felül - tíz éves tartam esetén - még kamatadó-mentességet is biztosít.
Ügyfeleit a K&H az akció ideje alatt meghosszabbított nyitva tartással várja a bankfiókokban augusztus 22-én (szerda), 27-én (hétfő) és 29-én (szerda) reggel 8-tól este 7 óráig.

A K&H augusztus 6-án induló akciójában a két hónapos K&H lekötött betéttel most kiemelkedően magas, akár 10,5%-os kamat is elérhető. Ha valaki pénzét nem forintban, hanem devizában szeretné lekötni, akkor számára a K&H deviza lekötött betétek nyújtanak megoldást. A két hónapos futamidő alatt amerikai dollár esetén 5,0%-kal, euró esetén 3,8%-kal kamatozhat az elhelyezett összeg.

A K&H adómegtakarító hozamlánc életbiztosítás K&H hozamplusz eszközalapja új befektetési lehetőséggel színesíti a K&H termékpalettáját, miközben egy életbiztosítás és egy biztonságos, magas kamatozású betét előnyeit ötvözi. A K&H hozamplusz eszközalap előnye, hogy 10,5%-os hozamot biztosít az értékesítési időszakra és a két hónapos futamidőre, így akár három hónapig részesülhet az ügyfél a kiemelt 10,5%-os hozamból. A K&H adómegtakarító hozamlánc életbiztosításba az ügyfél kamatadó-mentesen fektethet be, továbbá a befizetett biztosítási díjak után 20%-os adókedvezményben részesülhet.
A K&H hozamplusz eszközalap lejárata után a K&H adómegtakarító hozamlánc életbiztosítás keretében a megtakarítás nyíltvégű, valamint tőke- és hozamvédett zártvégű eszközalapokban gyarapodhat tovább.

Régi ügyfeleikre is gondoltak a K&H-nál, hiszen ha valaki a már most meglévő betéteiből minimum 500 ezer forintért K&H tőke- és hozamvédett befektetési alapot jegyez, akkor a befektetett pénznek megfelelő összeget helyezhet el akciós lekötött betétben, mindezt kiemelkedően magas kamattal.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A meglévő betétekből szintén minimum 500 ezer forintért K&H megtakarítási életbiztosítási szerződés is köthető, így a megtakarítási életbiztosítási szerződés értékének megfelelő összeget helyezhet el az ügyfél az akciós lekötött betétben 10,5%-os kamattal.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?