4 °C Budapest

Újra 12 százalék az OTP-től

Pénzcentrum
2007. július 27. 16:49

Az OTP Bank megtakarítási programjának keretében 2007. július 30. és szeptember 14. között újra megvásárolható a 2 hónapos, 12%-os éves kamatozású akciós betétet és tőkevédett befektetési alapot tartalmazó megtakarítási csomag. A Hozamduó Plusz Megtakarítási Csomag a közelmúltban nagy sikerrel forgalmazott hasonló termékajánlathoz képest plusz egy befektetési alapot tartalmaz.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A legnagyobb hazai hitelintézet 2007. június 4. és július 13. között értékesítette fiókhálózatában a Hozamduó Megtakarítási Csomagot. A konstrukció sikerét bizonyítja, hogy a befektetési alapban csaknem 20 milliárd forintot helyeztek el az ügyfelek. A befektetők elvárásaihoz igazodva az OTP Hozamduó Plusz Megtakarítási Csomag a 12%-os éves kamaton történő betételhelyezés mellé immár nemcsak a 3,25 év futamidejű tőke- és hozamvédett OTP Alfa IV. Alapot kínálja, hanem a rövidebb, 1,5 év futamidejű tőkevédett OTP OsztalékCsúcs I. Alap is választható. Az OTP Hozamduó Plusz Megtakarítási Csomag tehát biztonságos befektetést nyújt és egyben magas hozam elérését biztosítja.

A betétlekötés feltétele az OTP Alfa IV. és/vagy az OTP OsztalékCsúcs I. Alapban összesen legalább 300 000 forint, de legalább a betétlekötés összegével megegyező össznévértékű befektetési jegy jegyzése, valamint az OTP Banknál elhelyezett megtakarítások 2007. július 13-i állományának legalább 300 000 forinttal történő növelése.

Az OTP Hozamduó Plusz Megtakarítási Csomag országszerte megvásárolható az OTP Bank több mint 230 értékpapír-forgalmazó fiókjában.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?