Tuti befutó lett a K&H fix plusz 6.

Pénzcentrum
2007. július 26. 11:02

Július 27-én lejár a 2004 nyarán indított K&H fix plusz 6. alap futamideje. A tőke és hozamgarantált befektetési jegy sikerét a kiemelkedően magas hozamnak köszönheti, ami a 21%-os minimum felett 13,17%-os extra nyereséget jelentett a tulajdonosoknak. A K&H Alapkezelő ezzel a termékével is tovább erősítette piacvezető szerepét a tőke-és hozamvédett alapok területén.

A K&H Alapkezelő 2004. július 28-án indított K&H fix plusz 6. alap ma érkezett el 3 éves futamideje végéhez. Az alap sikerét magas hozamának és az ezzel társuló nagyfokú pénzügyi biztonságnak köszönhette. A jegyzéskor az Alapkezelő által garantált minimum hozam 21% volt, de a befektetési jegy után ma 34,17%-ot fizet. Az így elért profit komoly reálhozamot jelent, hiszen az infláció mértéke ez alatt a három év alatt átlagosan évi 5,5% volt.

A mögöttes piacok - a brit, az amerikai, az európai és a japán részvénykosarak - jól teljesítettek az elmúlt időszakban, ez biztosította a kiemelkedő extra hozamot. A fix plusz alapcsalád 6. tagjának részesedése az indexkosár növekményből elérte a 80%-ot. Mindezek tükrében a kifizetendő hozam 34,17%, ami a 21%-os minimum hozam felett 13,17%-os extra profitot jelentett. Összességében éves szinten 10,3%-os hozamot kapnak a befektetők. Jól választottak, akik betétekből váltottak át erre az alapra, mert azonos futamidő alatt egy átlagos betéti megtakarítás csak éves 7%-ot hozott volna a konyhára.

A most 10 éves K&H Alapkezelő piacvezető a tőke- és hozamvédett alapok területén, és emellett az egyik legszélesebb nyíltvégű termék palettával rendelkezik, amiből mindenki saját biztonsági fokozatának megfelelő portfoliót alakíthat ki. A K&H fix plusz alapok eddigi teljesítménye meggyőző érv a jövőben takarékoskodni szándékozóknak, hiszen a befektetési jegy eddig lejárt tagjai bizonyították: a tőke és hozamgarantált alapok kivételes pénzügyi biztonság mellett magas profit elérésére nyújtanak lehetőséget a hasonló biztonsági fokozatú megtakarításokkal összehasonlításban.

A K&H Alapkezelő folyamatosan bocsátja ki tőke- és hozamvédett befektetési jegyeit, és idén július 23-tól már a huszadik fix plusz alap jegyezhető. A K&H fix plusz család a továbbiakban is elérhető forintban, dollárban és euróban is.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 19. 16:26
Megvan, mennyibe kerül majd az HBO Maxot, a discovery+ szolgáltatást és az Eurosportot egyesítő stre...
ChikansPlanet  |  2024. április 19. 12:49
A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva fi...
Holdblog  |  2024. április 19. 12:25
Megint immáron nyolcadik alkalommal mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep...
Kiszámoló  |  2024. április 19. 10:08
Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalma...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem