3 °C Budapest

Tuti befutó lett a K&H fix plusz 6.

Pénzcentrum
2007. július 26. 11:02

Július 27-én lejár a 2004 nyarán indított K&H fix plusz 6. alap futamideje. A tőke és hozamgarantált befektetési jegy sikerét a kiemelkedően magas hozamnak köszönheti, ami a 21%-os minimum felett 13,17%-os extra nyereséget jelentett a tulajdonosoknak. A K&H Alapkezelő ezzel a termékével is tovább erősítette piacvezető szerepét a tőke-és hozamvédett alapok területén.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A K&H Alapkezelő 2004. július 28-án indított K&H fix plusz 6. alap ma érkezett el 3 éves futamideje végéhez. Az alap sikerét magas hozamának és az ezzel társuló nagyfokú pénzügyi biztonságnak köszönhette. A jegyzéskor az Alapkezelő által garantált minimum hozam 21% volt, de a befektetési jegy után ma 34,17%-ot fizet. Az így elért profit komoly reálhozamot jelent, hiszen az infláció mértéke ez alatt a három év alatt átlagosan évi 5,5% volt.

A mögöttes piacok - a brit, az amerikai, az európai és a japán részvénykosarak - jól teljesítettek az elmúlt időszakban, ez biztosította a kiemelkedő extra hozamot. A fix plusz alapcsalád 6. tagjának részesedése az indexkosár növekményből elérte a 80%-ot. Mindezek tükrében a kifizetendő hozam 34,17%, ami a 21%-os minimum hozam felett 13,17%-os extra profitot jelentett. Összességében éves szinten 10,3%-os hozamot kapnak a befektetők. Jól választottak, akik betétekből váltottak át erre az alapra, mert azonos futamidő alatt egy átlagos betéti megtakarítás csak éves 7%-ot hozott volna a konyhára.

A most 10 éves K&H Alapkezelő piacvezető a tőke- és hozamvédett alapok területén, és emellett az egyik legszélesebb nyíltvégű termék palettával rendelkezik, amiből mindenki saját biztonsági fokozatának megfelelő portfoliót alakíthat ki. A K&H fix plusz alapok eddigi teljesítménye meggyőző érv a jövőben takarékoskodni szándékozóknak, hiszen a befektetési jegy eddig lejárt tagjai bizonyították: a tőke és hozamgarantált alapok kivételes pénzügyi biztonság mellett magas profit elérésére nyújtanak lehetőséget a hasonló biztonsági fokozatú megtakarításokkal összehasonlításban.

A K&H Alapkezelő folyamatosan bocsátja ki tőke- és hozamvédett befektetési jegyeit, és idén július 23-tól már a huszadik fix plusz alap jegyezhető. A K&H fix plusz család a továbbiakban is elérhető forintban, dollárban és euróban is.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?