5 °C Budapest

Tuti befutó lett a K&H fix plusz 6.

Pénzcentrum
2007. július 26. 11:02

Július 27-én lejár a 2004 nyarán indított K&H fix plusz 6. alap futamideje. A tőke és hozamgarantált befektetési jegy sikerét a kiemelkedően magas hozamnak köszönheti, ami a 21%-os minimum felett 13,17%-os extra nyereséget jelentett a tulajdonosoknak. A K&H Alapkezelő ezzel a termékével is tovább erősítette piacvezető szerepét a tőke-és hozamvédett alapok területén.

A K&H Alapkezelő 2004. július 28-án indított K&H fix plusz 6. alap ma érkezett el 3 éves futamideje végéhez. Az alap sikerét magas hozamának és az ezzel társuló nagyfokú pénzügyi biztonságnak köszönhette. A jegyzéskor az Alapkezelő által garantált minimum hozam 21% volt, de a befektetési jegy után ma 34,17%-ot fizet. Az így elért profit komoly reálhozamot jelent, hiszen az infláció mértéke ez alatt a három év alatt átlagosan évi 5,5% volt.

A mögöttes piacok - a brit, az amerikai, az európai és a japán részvénykosarak - jól teljesítettek az elmúlt időszakban, ez biztosította a kiemelkedő extra hozamot. A fix plusz alapcsalád 6. tagjának részesedése az indexkosár növekményből elérte a 80%-ot. Mindezek tükrében a kifizetendő hozam 34,17%, ami a 21%-os minimum hozam felett 13,17%-os extra profitot jelentett. Összességében éves szinten 10,3%-os hozamot kapnak a befektetők. Jól választottak, akik betétekből váltottak át erre az alapra, mert azonos futamidő alatt egy átlagos betéti megtakarítás csak éves 7%-ot hozott volna a konyhára.

A most 10 éves K&H Alapkezelő piacvezető a tőke- és hozamvédett alapok területén, és emellett az egyik legszélesebb nyíltvégű termék palettával rendelkezik, amiből mindenki saját biztonsági fokozatának megfelelő portfoliót alakíthat ki. A K&H fix plusz alapok eddigi teljesítménye meggyőző érv a jövőben takarékoskodni szándékozóknak, hiszen a befektetési jegy eddig lejárt tagjai bizonyították: a tőke és hozamgarantált alapok kivételes pénzügyi biztonság mellett magas profit elérésére nyújtanak lehetőséget a hasonló biztonsági fokozatú megtakarításokkal összehasonlításban.

A K&H Alapkezelő folyamatosan bocsátja ki tőke- és hozamvédett befektetési jegyeit, és idén július 23-tól már a huszadik fix plusz alap jegyezhető. A K&H fix plusz család a továbbiakban is elérhető forintban, dollárban és euróban is.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. december 4. 07:02
Napjainkban egyre többet beszélgetek a gazdagságról, gazdagodásról, annak korlátairól. Lehet nagyon...
MEDIA1  |  2022. december 3. 11:24
A Csináljuk a fesztivált! idén több mint 10 év szünetet követően először tavasszal jelentkezett új e...
Bankmonitor  |  2022. december 3. 10:37
A Magyar Nemzeti Bank értékelése szerint 2022. végére a lakáscélú jelzáloghitelek átlagos THM (telje...
MNB Intézet  |  2022. december 2. 10:10
Az ember közösségi lény. Barátaink, szeretteink boldogsága számunkra is boldogság forrása. De mitől...
Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 4. vasárnap
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
December 4.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 4. 16:10