0 °C Budapest

Hild-partner lett a Nyugdíjasok Országos Képviselete

Pénzcentrum
2007. május 8. 11:38

Az idősödő társadalom szociális problémáinak hatékony kezelése érdekében a legnagyobb hazai nyugdíjas érdekképviseleti szövetség együttműködési megállapodást kötött a lakásért életjáradékot kínáló Hild Kft-vel. A Nyugdíjasok Országos Képviselete (NYOK) az öngondoskodást alapvető fontosságúnak ítéli a jelen és a jövő nyugdíjas korosztályai számára.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az idősödés folyamata világjelenség, hazánkban a lakosság közel 30 %-a időskorú. Ez kihívást jelent a társadalomnak, a kormánynak, az időskorúaknak, illetve a civil és banki szférának egyaránt. Ebben a helyzetben a NYOK abban látja egyik fő szerepét, hogy egyrészt már aktív korban is felhívja a figyelmet az előtakarékosság fontosságára, pl. a jelenlegi magán- és önkéntes nyugdíjpénztárak nyújtotta lehetőségekre. Másrészt fontosnak tartja az öngondoskodás egyéb lehetőségeinek bemutatását is: a piacon megjelenő "lakásért életjáradék" szolgáltatások szintén hatékony megoldást jelentenek az öngondoskodást választó nyugdíjasoknak.

Az Országos Képviselet céljai tehát megegyeznek azokkal az elképzelésekkel, amelyek a Hild programját meghatározzák, hiszen azok az időskorúak szociális és anyagi biztonságát, a biztonságos időskort szolgálják. Ez áll a NYOK és a Hild partnerségének hátterében.

A NYOK szükségesnek tartotta az együttműködés feltételeit szerződésben rögzíteni. A Hild Kft-vel kötött szerződésével a NYOK támogatását fejezi ki a szolgáltató programja iránt, mely szerint a Hild a biztonságos pénzügyi háttéren túl egyrészt közösségi életet, későbbi rászorultság esetén pedig korrekt árú szociális hátteret nyújt nyugdíjas partnereinek, amelyre a korosztálynak alapvetően szüksége van.

A NYOK tagszervezeteinek közreműködésével, tájékoztatással, promóciós anyagok elhelyezésével, fórumok, közösségi programok, kulturális rendezvények szervezésével biztosítja a nyugdíjasok korrekt tájékoztatását az életjáradék lehetőségéről.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

"Örömmel üdvözöljük az országos nyugdíjas szervezetet támogatóink: a Nyugdíjasok Budapesti Szövetsége, az ORFK Bűnmegelőzési Osztálya és az Országos Mentőszolgálat körében" - nyilatkozta Kézdy Gábor, a Hild vezérigazgatója. "Büszkék vagyunk rá, hogy magunk mögött tudjuk az országosan 50 tagszervezetből álló NYOK szaktudását és tapasztalatát, aki a jövőben tevékenységével hozzájárul majd a Hild professzionális és megbízható életjáradék szolgáltatásának széles körű megismertetéséhez."

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 25. hétfő
Blanka, Bianka
43. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 24. 16:06