11 °C Budapest

Nálunk is kapható összes Parvest alap

Pénzcentrum
2007. március 28. 11:54

A Pénzügyi Szervezetek Országos Felügyelete (PSZÁF) 2007. március 19-i határozatával engedélyezte újabb Parvest alapok regisztrációját Magyarországon - így a BNP Paribas immár a teljes alapkínálatot, mindösszesen 75 Parvest alapot kínál befektetőinek kockázatviselési hajlandóságuk, hozamelvárásuk és a befektetési időtartam függvényében.

A Parvest alapcsalád teljes kínálatának magyarországi regisztrációjával a magyar befektetők számára is elérhetővé válhatnak olyan, hazánkban különlegességnek számító alapok, mint az európai ingatlanpiaci alap, török, brazil részvényalapok, ázsiai átváltható kötvényalap, ausztrál részvényalap, illetve hozamfizető és EUR-ban fedezett alapsorozatok is.

A Parvest alapcsalád

A Parvest "esernyőalap" 1990-ben, Luxemburgban alakult azzal a céllal, hogy az ügyfelek változatos befektetési elképzeléseinek megfelelő, jól teljesítő alapokat kínáljon. Ma, Európa egyik vezető alapcsaládjaként széleskörű befektetési lehetőségeket ajánl: 75 alapja lefedi a legfontosabb eszközosztályokat és kockázati kategóriákat, valamint a világ jelentősebb piacait.

A Standard&Poors "Star" értékelésben a Parvest alapok 51%-a kapott 5, 4, vagy 3-csillagos minősítést.

A BNP Paribas Asset Management

Sikeres működésének köszönhetően a BNP Paribas Európában a tizedik legnagyobb vagyonkezelő, 326 milliárd eurós kezelt vagyonnal.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A BNP Paribas aktív fejlesztési stratégiát folytat, s mind a földrajzi lefedettséget, mind pedig a termékkínálatot folyamatosan bővíti. Helyi alapkezelő működik Brazíliában, Argentínában, Indiában, Kínában, Dél-Koreában, Marokkóban, Törökországban, és immár 29 milliárd dollárt kezel a feltörekvő piacokon, továbbá ezen piacok termékkínálata is elérhető a BNP Paribas hálózat ügyfelei számára.

Parvest alapok a BNP Paribas Private Banking keretein belül

A BNP Paribas a Private Banking szolgáltatás keretén belül kínálja a Parvest alapokat. Az elemzések szerint 2007-ben továbbra is a részvényalapoktól várható kiemelkedő hozam, de fontos, hogy olyan alapokba is fektessenek az ügyfelek, amelyek a részvénypiactól függetlenül tudnak magas hozamot elérni, mint például az átváltható kötvényalapok vagy az ún. magas hozamú kötvényalapok. Egyre több ügyfél egyre nagyobb arányban alakít ki devizaportfoliót, így jelentős szerepe van a deviza termékkínálatnak.

A BNP Paribas Private Banking 75 millió Ft-tól kínálja szolgáltatását.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?