Nálunk is kapható összes Parvest alap

Pénzcentrum
2007. március 28. 11:54

A Pénzügyi Szervezetek Országos Felügyelete (PSZÁF) 2007. március 19-i határozatával engedélyezte újabb Parvest alapok regisztrációját Magyarországon - így a BNP Paribas immár a teljes alapkínálatot, mindösszesen 75 Parvest alapot kínál befektetőinek kockázatviselési hajlandóságuk, hozamelvárásuk és a befektetési időtartam függvényében.

A Parvest alapcsalád teljes kínálatának magyarországi regisztrációjával a magyar befektetők számára is elérhetővé válhatnak olyan, hazánkban különlegességnek számító alapok, mint az európai ingatlanpiaci alap, török, brazil részvényalapok, ázsiai átváltható kötvényalap, ausztrál részvényalap, illetve hozamfizető és EUR-ban fedezett alapsorozatok is.

A Parvest alapcsalád

A Parvest "esernyőalap" 1990-ben, Luxemburgban alakult azzal a céllal, hogy az ügyfelek változatos befektetési elképzeléseinek megfelelő, jól teljesítő alapokat kínáljon. Ma, Európa egyik vezető alapcsaládjaként széleskörű befektetési lehetőségeket ajánl: 75 alapja lefedi a legfontosabb eszközosztályokat és kockázati kategóriákat, valamint a világ jelentősebb piacait.

A Standard&Poors "Star" értékelésben a Parvest alapok 51%-a kapott 5, 4, vagy 3-csillagos minősítést.

A BNP Paribas Asset Management

Sikeres működésének köszönhetően a BNP Paribas Európában a tizedik legnagyobb vagyonkezelő, 326 milliárd eurós kezelt vagyonnal.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A BNP Paribas aktív fejlesztési stratégiát folytat, s mind a földrajzi lefedettséget, mind pedig a termékkínálatot folyamatosan bővíti. Helyi alapkezelő működik Brazíliában, Argentínában, Indiában, Kínában, Dél-Koreában, Marokkóban, Törökországban, és immár 29 milliárd dollárt kezel a feltörekvő piacokon, továbbá ezen piacok termékkínálata is elérhető a BNP Paribas hálózat ügyfelei számára.

Parvest alapok a BNP Paribas Private Banking keretein belül

A BNP Paribas a Private Banking szolgáltatás keretén belül kínálja a Parvest alapokat. Az elemzések szerint 2007-ben továbbra is a részvényalapoktól várható kiemelkedő hozam, de fontos, hogy olyan alapokba is fektessenek az ügyfelek, amelyek a részvénypiactól függetlenül tudnak magas hozamot elérni, mint például az átváltható kötvényalapok vagy az ún. magas hozamú kötvényalapok. Egyre több ügyfél egyre nagyobb arányban alakít ki devizaportfoliót, így jelentős szerepe van a deviza termékkínálatnak.

A BNP Paribas Private Banking 75 millió Ft-tól kínálja szolgáltatását.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 21. 09:59
2009-ben a pénzügyi világégéskor találták ki a jegybankok (először a mindig bátrabb Fed), hogy a kam...
MEDIA1  |  2022. május 20. 20:36
Az ország egyik leggazdagabb vállalkozójához köthető Rádió 1 hálózat egy hét alatt egyszerre 6 pénzü...
Kiszámoló  |  2022. május 20. 10:53
Van egy angol kifejezés, a hedonic treadmill, amit nagyon nehéz magyarra lefordítani. (Ha valakinek...
MNB Intézet  |  2022. május 20. 10:46
Környezeti kérdések az egyik legszélesebb látókörű magyar közgazdász gondolatainak tükrében. Miképp...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24