18 °C Budapest

Újabb bankfiók-nyitási hullám - vége a racionalizálásnak?

Pénzcentrum
2007. március 20. 10:30

A 2005-ös jelentősebb csökkenés után a tavalyi évben hattal növekedett a fővárosi bankfiókok száma, a jelenség várhatóan országos szinten is jellemzővé válik és a bankok tovább folytatják hálózatuk bővítését - írja a Napi.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az előző két évben lezajlott racionalizálás után, melynek következtében 2006. első félévében 10 bankfiókkal kevesebb működött hazánkban mint 2004 júniusában, teljesen jogosnak tűnik a további bővítést. Bár a szakértők szerint a mostani hullámot is követheti kisebb mértékű lemorzsolódás, előfordulhat ugyanis, hogy a bankok nem megfelelően mérik fel az igényeket.

A legutóbbi fióknyitásra Érden került sor, ahol az MKB Bank várja szeretettel nyitási akciója keretében az új és régi ügyfeleket, akik az akciós termékek igénybevételével egy két személyre szóló utazást nyerhetnek.

Bővítést tervez a jelenleg öt fiókkal rendelkező KDB is: Dunaújvárosban és az Orczy téren állnak majd az ügyfelek rendelkezésére.

A takarékszövetkezetek is terjeszkedésének is tanúi lehetnek a pécsi lakosok, a Szigetvári Takarékszövetkezet ugyanis nőnapkor átadta 16. bankfiókját

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 20. 07:00