Kifizetés: több mint 43%-os hozam

Pénzcentrum
2007. március 20. 15:37

2007. február 27-én kezdte meg a K&H Alapkezelő a K&H fix plusz alapcsalád 3. tagja hozamának a kifizetését. Az alap rendkívül sikeresen, csaknem a lehetséges maximum hozammal: 43,11%-kal zárta futamidejét. A tőke és hozamgarantált termékcsalád 2003-ban indított alapja közel 4 év alatt, (a kamatos kamatszámítás módszerével számolva) évi csaknem 10,27 % profitot hozott, ami nemcsak az inflációt, de a hagyományos megtakarítások eredményeit is messze felülmúlja.

A piacon elsőként elindított tőke és hozamgarantált alapcsalád, a K&H fix plusz első két tagja szépen teljesített, s jól illeszkedik a sorba a harmadik is - mondta dr. Orosz András a K&H Bank ügyvezető igazgatója.

A K&H Alapkezelő, mint a piac egyik legsikeresebb - piaci részesedése alapján második, a garantált szerkezetű alapok között piacvezető - szereplője ügyfelei igényei alapján fejleszti termékeit, és úgy alakítja kínálatát, hogy abban mindenki megtalálhassa az anyagi helyzetének, megtakarítási terveinek és kockázatvállalási kedvének legmegfelelőbbet.

A K&H fix plusz 3 tőke és hozamkifizetéseihez a bankcsoport ügyfelei országszerte 170 bankfiókban juthatnak hozzá.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 19. szerda
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?