Meghosszabbítva a TopTrader-re való jelentkezési határidő

Pénzcentrum
2007. február 28. 12:30

A Buda-Cash Brókerház február 19-én több mint 100 versenyzővel elindította a TopTrader 2007 online nemzetközi kereskedési verseny magyar mezőnyét. A világ 13 országában zajló, egy évig tartó TopTrader 2007 verseny jelentkezési határidejét nemzetközi kezdeményezésre, március 14-ig meghosszabbították.

A TopTrader 2007 nemzetközi kereskedési verseny öt legsikeresebb magyar versenyzője - a devizapiacok potenciálját kihasználva - 16-86 százalékos hozamot ért el az indulás óta eltelt egy hét során. A nemzetközi szinten tíz legsikeresebb versenyző fele hazai induló volt. Jelenleg a legnagyobb, 86 százalékos hozamot elérő magyar résztvevő vezeti a nemzetközi ranglistát is. A versenyben résztvevők átlagéletkora 34 év, a regisztráltak 93%-a férfi. Területi megoszlásban ez idáig az indulók 65%-át teszik ki a Budapesten, míg 35%-át a vidéki nagyvárosokban élők.

"Nagyon jónak tartom, hogy - amellett, hogy a szakma legjelentősebb szereplői is indultak a versenyen - a jelentkezők mintegy háromnegyede nem szakmabeliek közül került ki." - mondta Tölgyesi Péter, a Buda-Cash vezérigazgatója.

A Magyarországon első alkalommal megrendezésre kerülő TopTrader 2007 online kereskedési verseny résztvevői valós időben, valódi pénzt befektetve mérettethetik meg magukat az Európában, Ázsiában, Ausztráliában és Amerikában zajló versenyen. A nemzetközi verseny magyar résztvevői a Buda-Cash Trader nevű online platformon keresztül kereskedhetnek, melynek kínálatában több mint 150 devizapár, 9 vezető nemzetközi tőzsdeindex, továbbá meghatározó árutőzsdei termékek (arany, ezüst, olaj) szerepelnek. A verseny időtartama alatt a www.toptrader2007.hu honlapon követhető a naponta frissített nemzetközi és hazai ranglista. A sorrend az elért hozam százalékos értékén alapul, így biztosítva egyenlő esélyeket valamennyi versenyző számára, a tőkerész nagyságától függetlenül.

A TopTrader 2007 versenyben mindazok részt vehetnek, akik regisztrálnak a www.toptrader2007.hu honlapon, majd március 14-ig legalább egymillió forintos letéttel értékpapír-számlát nyitnak egy Buda-Cash fiókirodában.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 18. 18:51
Hiába nyert másodjára is pert az Átlátszó Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság ellen, az a márc...
Holdblog  |  2022. május 18. 06:11
Az Alaskan Airlines igen nagy port kavart a légitársaságok világában, amikor februárban első nagy ha...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?