Meghosszabbítva a TopTrader-re való jelentkezési határidő

Pénzcentrum
2007. február 28. 12:30

A Buda-Cash Brókerház február 19-én több mint 100 versenyzővel elindította a TopTrader 2007 online nemzetközi kereskedési verseny magyar mezőnyét. A világ 13 országában zajló, egy évig tartó TopTrader 2007 verseny jelentkezési határidejét nemzetközi kezdeményezésre, március 14-ig meghosszabbították.

A TopTrader 2007 nemzetközi kereskedési verseny öt legsikeresebb magyar versenyzője - a devizapiacok potenciálját kihasználva - 16-86 százalékos hozamot ért el az indulás óta eltelt egy hét során. A nemzetközi szinten tíz legsikeresebb versenyző fele hazai induló volt. Jelenleg a legnagyobb, 86 százalékos hozamot elérő magyar résztvevő vezeti a nemzetközi ranglistát is. A versenyben résztvevők átlagéletkora 34 év, a regisztráltak 93%-a férfi. Területi megoszlásban ez idáig az indulók 65%-át teszik ki a Budapesten, míg 35%-át a vidéki nagyvárosokban élők.

"Nagyon jónak tartom, hogy - amellett, hogy a szakma legjelentősebb szereplői is indultak a versenyen - a jelentkezők mintegy háromnegyede nem szakmabeliek közül került ki." - mondta Tölgyesi Péter, a Buda-Cash vezérigazgatója.

A Magyarországon első alkalommal megrendezésre kerülő TopTrader 2007 online kereskedési verseny résztvevői valós időben, valódi pénzt befektetve mérettethetik meg magukat az Európában, Ázsiában, Ausztráliában és Amerikában zajló versenyen. A nemzetközi verseny magyar résztvevői a Buda-Cash Trader nevű online platformon keresztül kereskedhetnek, melynek kínálatában több mint 150 devizapár, 9 vezető nemzetközi tőzsdeindex, továbbá meghatározó árutőzsdei termékek (arany, ezüst, olaj) szerepelnek. A verseny időtartama alatt a www.toptrader2007.hu honlapon követhető a naponta frissített nemzetközi és hazai ranglista. A sorrend az elért hozam százalékos értékén alapul, így biztosítva egyenlő esélyeket valamennyi versenyző számára, a tőkerész nagyságától függetlenül.

A TopTrader 2007 versenyben mindazok részt vehetnek, akik regisztrálnak a www.toptrader2007.hu honlapon, majd március 14-ig legalább egymillió forintos letéttel értékpapír-számlát nyitnak egy Buda-Cash fiókirodában.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. szeptember 22. 22:41
A MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. ügyeire rálátó forrásaink szerint a minap.hu-t, valami...
Holdblog  |  2023. szeptember 22. 13:01
Hikikomoriban szenved világunk. Anélkül, hogy ennek tudatában lenne. Legalábbis a Glóbusz nagyrésze....
KonyhaKontrolling  |  2023. szeptember 22. 07:45
A befektetési stratégiák között az egyik legismertebb, sőt megkockáztatom, hogy a legnagyobb hívőbáz...
MNB Intézet  |  2023. szeptember 21. 10:10
Világszerte egyre élesebb verseny tapasztalható a felsőoktatási intézmények között a hallgatókért. E...
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 23. szombat
Tekla
38. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM