12 °C Budapest

Meghosszabbítva a TopTrader-re való jelentkezési határidő

Pénzcentrum
2007. február 28. 12:30

A Buda-Cash Brókerház február 19-én több mint 100 versenyzővel elindította a TopTrader 2007 online nemzetközi kereskedési verseny magyar mezőnyét. A világ 13 országában zajló, egy évig tartó TopTrader 2007 verseny jelentkezési határidejét nemzetközi kezdeményezésre, március 14-ig meghosszabbították.

A TopTrader 2007 nemzetközi kereskedési verseny öt legsikeresebb magyar versenyzője - a devizapiacok potenciálját kihasználva - 16-86 százalékos hozamot ért el az indulás óta eltelt egy hét során. A nemzetközi szinten tíz legsikeresebb versenyző fele hazai induló volt. Jelenleg a legnagyobb, 86 százalékos hozamot elérő magyar résztvevő vezeti a nemzetközi ranglistát is. A versenyben résztvevők átlagéletkora 34 év, a regisztráltak 93%-a férfi. Területi megoszlásban ez idáig az indulók 65%-át teszik ki a Budapesten, míg 35%-át a vidéki nagyvárosokban élők.

"Nagyon jónak tartom, hogy - amellett, hogy a szakma legjelentősebb szereplői is indultak a versenyen - a jelentkezők mintegy háromnegyede nem szakmabeliek közül került ki." - mondta Tölgyesi Péter, a Buda-Cash vezérigazgatója.

A Magyarországon első alkalommal megrendezésre kerülő TopTrader 2007 online kereskedési verseny résztvevői valós időben, valódi pénzt befektetve mérettethetik meg magukat az Európában, Ázsiában, Ausztráliában és Amerikában zajló versenyen. A nemzetközi verseny magyar résztvevői a Buda-Cash Trader nevű online platformon keresztül kereskedhetnek, melynek kínálatában több mint 150 devizapár, 9 vezető nemzetközi tőzsdeindex, továbbá meghatározó árutőzsdei termékek (arany, ezüst, olaj) szerepelnek. A verseny időtartama alatt a www.toptrader2007.hu honlapon követhető a naponta frissített nemzetközi és hazai ranglista. A sorrend az elért hozam százalékos értékén alapul, így biztosítva egyenlő esélyeket valamennyi versenyző számára, a tőkerész nagyságától függetlenül.

A TopTrader 2007 versenyben mindazok részt vehetnek, akik regisztrálnak a www.toptrader2007.hu honlapon, majd március 14-ig legalább egymillió forintos letéttel értékpapír-számlát nyitnak egy Buda-Cash fiókirodában.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?