1 °C Budapest

Ismét Hozamfutam Tőzsdejáték az IEB-nél

Pénzcentrum
2007. február 28. 13:03

Idén a legjobbak duplán örülhetnek, hiszen az Inter-Európa Bank, - amely a tavalyi év végén elnyerte az "Év Befektetési Szolgáltatója" címet -, újra elindítja Hozamfutam Tőzsdejátékát 2007. március 1-től. A 2007. december 28-ig tartó játék során a legeredményesebb eBroker ügyfelek nem csak év végén, hanem a játék minden hónapjában értékes nyereménnyel gazdagodhatnak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az Inter-Európa Bank második alkalommal hívja versenyre az eBroker kereskedési rendszerét használó ügyfeleit, ezúttal egy egész éven keresztül tartó játék keretein belül. A Hozamfutam Tőzsdejáték 2007. március 1-én indul, és a résztvevők egészen 2007. december 28-ig nevezhetik be saját, valós ügyleteik hozamát az eBroker internetes kereskedési rendszeren keresztül.

A Hozamfutam Tőzsdejáték különlegessége, hogy nem virtuális, hanem valóságos piaci környezetben folyik. A játék lényege, hogy az ügyfelek benevezhetik saját, valós ügyleteiket, és az azokon elért hozamok alapján versenyeznek az első helyért.

A játék év végi abszolút győztesének nyereménye a Tensi Tours jóvoltából egy kétszemélyes luxusutazás, melyet a Játékszabályban meghatározott számítási módszer alapján a résztvevők egész éves, összesített eredményei alapján, év végén ítélnek oda. De a legjobbak akár duplán is örülhetnek, hiszen a főnyeremény mellett minden hónapban, a két legeredményesebb játékos egy-egy Fiat Grande Punto egy hónapos, díjmentes használatát nyerheti meg, az Autolease Kft. felajánlásával.

Azok számára, akik még nem tagjai az eBroker szolgáltatást használók táborának, most különösen megéri csatlakozni, hiszen az Inter-Európa Bank jelenleg is futó eSzámla Plusz számlanyitási akciója keretében mindazok, akik április 30-ig eSzámla Plusz számlacsomagot igényelnek, vagy a már meglévő számlájukat eSzámla Plusz csomagra egészítik ki, 2007. május 31-ig díjmentesen real-time tőzsdei adatokat kapnak az eBroker rendszeren keresztül.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20