3 °C Budapest

A K&H köszönet betét kiemelkedő kamatokkal jutalmaz

Pénzcentrum
2007. február 9. 15:14

Itt a K&H köszönet betét: a Bank hűséges ügyfeleit most magasabb kamatokkal jutalmazza! Köszönetképpen kiemelkedő kamatot kaphatnak most azok a K&H ügyfelek - évente akár két alkalommal is, - akiknek a speciális lehetőség igénybe vételét megelőző 5 hónapban nem csökkent a Banknál elhelyezett betét- és bankszámláinak, értékpapír számláin elhelyezett K&H befektetési alapjainak valamint K&H megtakarítási életbiztosításainak együttes egyenlege. A K&H köszönet betét olyan, egy hónapos lekötési konstrukció, melyben az említett feltételek teljesülése mellett a befektetési alapnak és /vagy megtakarítási életbiztosításnak az ügyfél portfóliójában elfoglalt magasabb arányához magasabb kamat társul.

A lehetőség lényege, hogy azok az ügyfelek, akiknek a K&H Banknál vezetett betét- és bankszámláinak, értékpapírszámláin elhelyezett K&H befektetési alapjainak valamint K&H megtakarítási életbiztosításainak együttes egyenlege legalább öt hónapja nem csökkent, élhetnek a K&H köszönet betét nyújtotta kiemelkedő kamatokkal. A speciális egyhónapos lekötési konstrukcióban a kamatot az elhelyezendő összeg nagysága, valamint ezen belül a betét és a befektetési alap/megtakarítási életbiztosítás egymáshoz viszonyított aránya határozza meg. Azaz, minél magasabb az elhelyezendő összeg, ezen kívül az ügyfél portfoliójában a befektetési alap/megtakarítási életbiztosítás aránya, annál nagyobb a kamatprémium (a viszonyítási alapul szolgáló Budapesti Bankközi Kamatláb, a BUBOR felett), amelyet az ügyfél az általa elhelyezett összegre kaphat.

A K&H köszönet betétben elhelyezhető legkisebb összeg 500.000 Ft, míg a legnagyobb az ügyfél betét- és bankszámláinak a betételhelyezés előtti vizsgált időszakának átlagegyenlege lehet.
Köszönet betét elhelyezésre 2007. július 9. és augusztus 7. között adódik majd először lehetőség. Érdemes tehát már most elkezdeni a takarékoskodást. Nagyon fontos, hogy a K&H köszönet betét esetében nem egyszeri alkalomról, hanem rendszeresen ismétlődő kedvező megtakarítási lehetőségről, azaz programról van szó, amely egy éven belül is akár két alkalommal igénybe vehető.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. november 30. 18:23
Egy jogerős bírósági ítélet értelmében valótlanságot írt a KESMA bulvárnapilapja a Jobbik májusi tis...
Kiszámoló  |  2022. november 30. 17:15
Néhány napja írtam Argentínáról, az országról, ami iskolapéldája, hogyan tud egy populista vezetés t...
Holdblog  |  2022. november 30. 16:01
A réznek kifejezetten kedvezőek a hosszú távú kilátásai, mivel az energiaátmenet során jelentkező vi...
Bankmonitor  |  2022. november 30. 07:45
Az elmúlt hónapokban másról sem hallottunk, minthogy a hitelkamatok emelkednek. Ennek meg is volt az...
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58