A K&H köszönet betét kiemelkedő kamatokkal jutalmaz

Pénzcentrum
2007. február 9. 15:14

Itt a K&H köszönet betét: a Bank hűséges ügyfeleit most magasabb kamatokkal jutalmazza! Köszönetképpen kiemelkedő kamatot kaphatnak most azok a K&H ügyfelek - évente akár két alkalommal is, - akiknek a speciális lehetőség igénybe vételét megelőző 5 hónapban nem csökkent a Banknál elhelyezett betét- és bankszámláinak, értékpapír számláin elhelyezett K&H befektetési alapjainak valamint K&H megtakarítási életbiztosításainak együttes egyenlege. A K&H köszönet betét olyan, egy hónapos lekötési konstrukció, melyben az említett feltételek teljesülése mellett a befektetési alapnak és /vagy megtakarítási életbiztosításnak az ügyfél portfóliójában elfoglalt magasabb arányához magasabb kamat társul.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A lehetőség lényege, hogy azok az ügyfelek, akiknek a K&H Banknál vezetett betét- és bankszámláinak, értékpapírszámláin elhelyezett K&H befektetési alapjainak valamint K&H megtakarítási életbiztosításainak együttes egyenlege legalább öt hónapja nem csökkent, élhetnek a K&H köszönet betét nyújtotta kiemelkedő kamatokkal. A speciális egyhónapos lekötési konstrukcióban a kamatot az elhelyezendő összeg nagysága, valamint ezen belül a betét és a befektetési alap/megtakarítási életbiztosítás egymáshoz viszonyított aránya határozza meg. Azaz, minél magasabb az elhelyezendő összeg, ezen kívül az ügyfél portfoliójában a befektetési alap/megtakarítási életbiztosítás aránya, annál nagyobb a kamatprémium (a viszonyítási alapul szolgáló Budapesti Bankközi Kamatláb, a BUBOR felett), amelyet az ügyfél az általa elhelyezett összegre kaphat.

A K&H köszönet betétben elhelyezhető legkisebb összeg 500.000 Ft, míg a legnagyobb az ügyfél betét- és bankszámláinak a betételhelyezés előtti vizsgált időszakának átlagegyenlege lehet.
Köszönet betét elhelyezésre 2007. július 9. és augusztus 7. között adódik majd először lehetőség. Érdemes tehát már most elkezdeni a takarékoskodást. Nagyon fontos, hogy a K&H köszönet betét esetében nem egyszeri alkalomról, hanem rendszeresen ismétlődő kedvező megtakarítási lehetőségről, azaz programról van szó, amely egy éven belül is akár két alkalommal igénybe vehető.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 18. hétfő
Lukács
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 17. 16:07