Mostantól K&H Maestro kártyánk külsejét is személyre szabhatjuk

Pénzcentrum
2007. február 5. 14:30

A K&H énkártya tavaly novemberi megjelenése óta egyre többen és többen döntenek a választható kártyakép mellett. Mostantól még több újonnan megrendelt K&H bankkártyához kapcsolódik ez a különleges lehetőség: az eddigi K&H MasterCard mellett már a Bank Maestro bankkártyáinak külsejét is személyre szabhatjuk. Új K&H énkártyát igényelni ráadásul azért is okos döntés, mert mellé most akár egy 2007-es Sziget Fesztiválra szóló jegyet is nyerhetünk!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A K&H Bank most újabb lehetőségeket kínál azoknak, akik a pénzügyeikkel kapcsolatban szeretnek okos döntéseket hozni. A Bank ugyanis február elsejétől kiszélesíti a K&H énkártyaként igényelhető bankkártyák körét, így már nem csak a MasterCard, hanem az elektronikus Maestro bankkártyák is megrendelhetők az általunk választott képpel. Az egyedi megjelenésű énkártyák K&H trambulin számlákhoz is igényelhetők 14 év felett, így a személyre szabott külsejű bankkártya mostantól még szélesebb ügyfélkör számára elérhetővé válik.

Mostantól tehát Maestro bankkártyák esetében is választható az egyedi K&H énkártya, külseje személyre szabható. Kényelmesen igényelhető, mivel egyszerűen megrendelhetjük az interneten keresztül, az enkartya.kh.hu címen. Ráadásul azok, akik 2007. február 5. és március 30. között igényelnek K&H énkártyát, egyedi tervezésű bankkártyájuk mellé most akár egy Sziget Fesztivál jegyet is nyerhetnek - mondta dr. Bába Ágnes, a K&H Bank vezérigazgató-helyettese, a Lakossági banki üzletág vezetője.

Azoknak, akik 2007. március 1-ig igényelnek K&H MasterCard énkártyát, a Bank most elengedi az első éves kártyadíjat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 18. hétfő
Lukács
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 17. 16:07