165 befektetési alap egy banknál? Rövidesen még több lesz...

Pénzcentrum
2007. január 29. 10:07

2007 január 29-től a Raiffeisen Bank Private Banking szolgáltatásában is elérhető a Magyarországon eddig regisztrált 29 Parvest alap. A Bank a BNP Paribas Asset Managementtel kötött megállapodása révén újabb elismert nemzetközi alapkezelő alapjaival bővíti a szolgáltatásait. A Parvest alapok között megtalálhatók az alacsony kockázatú pénzpiaci termékektől kezdve a klasszikus európai és amerikai részvényalapokon át egészen a kínai, indiai és dél-amerikai részvényalapok.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Raiffeisen Private Banking ügyfelei a most bevezetett új termékekkel együtt 9 alapkezelő (Raiffeisen Capital Management és Raiffeisen Befektetési Alapkezelő, valamint Credit Suisse, ING, Concorde, Budapest, Aegon, CA (Európa Alap), BNP Paribas) 165 alapját érhetik el.


A széles körű kínálat lehetővé teszi, hogy az ügyfelek a piacon jelen levő termékek lehető legszélesebb körét érhessék el és a számukra optimális megoldásokat válasszák. Az alapok közötti választást segíti a Raiffeisen Private Banking e-mail küldő szolgáltatása, a naponta frissített "Fundrating", mely az elérhető alapok legfontosabb információit tartalmazza (alapkezelő, alap neve, devizanem, napi árfolyam, befektetési stratégia, visszamenőleges hozamok és a Raiffeisen Private Banking értékelése).

Az idén fennállásának 10. évfordulóját ünneplő Raiffeisen Private Banking forgalmazott befektetési alapjainak körét szigorú minőségi követelmények figyelembevételével folyamatosan bővíti. 2007 első félévében várhatóan 200 fölé emelkedik az Üzletág által forgalmazott befektetési jegyek listája.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?