Euromoney rangsora a bankokról - Meglepetés az első helyen

Pénzcentrum
2007. január 17. 13:34

Röviddel az után, hogy a Bank Gutmann a német nyelvterület vagyonkezelési "Örökös ranglistájának" élén elfoglalta az első helyet, ismételten legjobb minősítést kapott egy független szakértőtől. A vezető nemzetközi gazdasági és pénzügyi magazin, az Euromoney "Private Banking Survey" rangsorában második alkalommal Ausztria legjobb privátbankjának választotta meg a bécsi pénzintézetet. Az összértékelés mellett a Gutmann öt egyéni kategóriában is győzedelmeskedett, mint például: "Vagyonos ügyfelek 30 millió dollárig", "Ügyfélkapcsolat kezelés", "Banktitok és biztonság".

Az Euromoney rangsor felállításához világszerte privátbanki szolgáltatásokat nyújtó szervezeteket - bankokat és tanácsadó cégeket - kérdeznek meg, amelyek saját üzleti adataik mellett a piacon tevékenykedő versenytársaikat is értékelik.

Az idei felmérés során 42,000 visszajelzés érkezett, kétszer annyi, mint előző évben. A felmérés készítői a cégek által saját magukról szolgáltatott adatokat 30%-os, a versenytársak értékelését 70%-os súllyal veszik figyelembe. A jelenlegi tanulmány eredménye 56 ország 558 bankjának és pénzügyi tanácsadójának visszajelzésén alapul.

Dr. Rudolf Stahl, a Gutmann Bank igazgatóságának elnöke mondta: "Nagyon büszkék vagyunk, hogy a Gutmann Bank ismételten "Ausztria legjobb privátbankja" elismerést kapta az Euromoney-tól. Számunkra ez világos elismerése annak, hogy az eredmény nem véletlen, hanem egy hosszú távú koncepción nyugszik."

NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?