12 °C Budapest

Újévi megtakarítási konstrukciók a HVB-től

Pénzcentrum
2007. január 16. 11:13

Az új évben még kedvezőbb megtakarítási lehetőségekkel jelentkezik a HVB Bank. A HVB Akciós Betét 10 százalékos, a HVB Megtakarítás pedig 12 százalékos betéti kamatot fizet. Mindkettő január elejétől áll azon ügyfelek rendelkezésére, akik új összeget helyeznek el és ezáltal növelik a HVB Banknál megtakarításaikat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Kiemelkedő, 12 százalékos betéti kamattal számolhatnak azok az ügyfelek, akik csatlakoznak a HVB Megtakarítás programhoz A HVB Bank legújabb megtakarítási konstrukcióját azok számára fejlesztették ki, akik a hagyományos banki lekötésnél magasabb hozam érdekében szívesen kipróbálnák magukat az értékpapírpiacon, de csak minimális kockázatvállalás mellett. A HVB Megtakarítás a lekötött betét és a befektetési alap olyan kombinációja, amely alacsony kockázat mellett optimális hozamot biztosít. A HVB Megtakarításban elhelyezett pénzük egyik fele három hónapos lekötött betétben gyarapodik, melynek kamata az első kamatperiódusban összeghatártól függetlenül évi 12 százalék (EBKM 12%). A megtakarítás másik fele pedig kiegyensúlyozott teljesítményű befektetésekbe, a már jól ismert HVB Lépéselőny Befektetési Alapba kerül. A HVB Megtakarítás már 100 ezer forinttól elérhető.

Azok az ügyfelek, akik továbbra is a hagyományos lekötött betét mellett teszik le voksukat, és a HVB Akciós Betétet választják, most a rövid, két hónapos lekötési idő ellenére is magas hozamra számíthatnak. A HVB Bank ugyanis 10 százalék (EBKM 10%) kamatot fizet az első kamatperiódusban. A betét összege két hónap elteltével külön igénylés nélkül újra lekötésre kerül, a kamatot pedig az ügyfél számláján automatikusan jóváírja a bank. A termék egyedi jellemzője, hogy a futamidő alatt bármikor lehetőség van a tőke kamatveszteség nélküli kivonására. Mindez azt jelenti, hogy a HVB Bank a kivett tőkére is kamatot fizet, és a fennmaradó - betétként lekötött - összeg is változatlan feltételekkel kamatozik tovább. A konstrukció igénybevételéhez az ügyfelek rendkívül kedvező feltételek mellett nyithatnak HVB Privát Plusz vagy HVB Privát Non Stop számlacsomagot.

További feltétel a bankkártya igénylése - mely az első évben díjmentes - , valamint az első kamatperiódus alatt legalább háromszor, összesen 30 ezer forint értékű, bankkártyával történő vásárlás.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?