19 °C Budapest

Újévi megtakarítási konstrukciók a HVB-től

Pénzcentrum
2007. január 16. 11:13

Az új évben még kedvezőbb megtakarítási lehetőségekkel jelentkezik a HVB Bank. A HVB Akciós Betét 10 százalékos, a HVB Megtakarítás pedig 12 százalékos betéti kamatot fizet. Mindkettő január elejétől áll azon ügyfelek rendelkezésére, akik új összeget helyeznek el és ezáltal növelik a HVB Banknál megtakarításaikat.

Kiemelkedő, 12 százalékos betéti kamattal számolhatnak azok az ügyfelek, akik csatlakoznak a HVB Megtakarítás programhoz A HVB Bank legújabb megtakarítási konstrukcióját azok számára fejlesztették ki, akik a hagyományos banki lekötésnél magasabb hozam érdekében szívesen kipróbálnák magukat az értékpapírpiacon, de csak minimális kockázatvállalás mellett. A HVB Megtakarítás a lekötött betét és a befektetési alap olyan kombinációja, amely alacsony kockázat mellett optimális hozamot biztosít. A HVB Megtakarításban elhelyezett pénzük egyik fele három hónapos lekötött betétben gyarapodik, melynek kamata az első kamatperiódusban összeghatártól függetlenül évi 12 százalék (EBKM 12%). A megtakarítás másik fele pedig kiegyensúlyozott teljesítményű befektetésekbe, a már jól ismert HVB Lépéselőny Befektetési Alapba kerül. A HVB Megtakarítás már 100 ezer forinttól elérhető.

Azok az ügyfelek, akik továbbra is a hagyományos lekötött betét mellett teszik le voksukat, és a HVB Akciós Betétet választják, most a rövid, két hónapos lekötési idő ellenére is magas hozamra számíthatnak. A HVB Bank ugyanis 10 százalék (EBKM 10%) kamatot fizet az első kamatperiódusban. A betét összege két hónap elteltével külön igénylés nélkül újra lekötésre kerül, a kamatot pedig az ügyfél számláján automatikusan jóváírja a bank. A termék egyedi jellemzője, hogy a futamidő alatt bármikor lehetőség van a tőke kamatveszteség nélküli kivonására. Mindez azt jelenti, hogy a HVB Bank a kivett tőkére is kamatot fizet, és a fennmaradó - betétként lekötött - összeg is változatlan feltételekkel kamatozik tovább. A konstrukció igénybevételéhez az ügyfelek rendkívül kedvező feltételek mellett nyithatnak HVB Privát Plusz vagy HVB Privát Non Stop számlacsomagot.

További feltétel a bankkártya igénylése - mely az első évben díjmentes - , valamint az első kamatperiódus alatt legalább háromszor, összesen 30 ezer forint értékű, bankkártyával történő vásárlás.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. március 29. 13:25
Egy prágai székhelyű putyinista propagandaoldal kifejezetten arra a célra jött létre, hogy az Európa...
Holdblog  |  2024. március 29. 06:22
HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges...
Kasza Elliott-tal  |  2024. március 28. 19:32
Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen...
Bankmonitor  |  2024. március 28. 11:47
A CSOK Plusznál – ahogy azt a korábbi lakástámogatási elemeknél már megszokhattuk – szám...
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem