Újévi megtakarítási konstrukciók a HVB-től

Pénzcentrum
2007. január 16. 11:13

Az új évben még kedvezőbb megtakarítási lehetőségekkel jelentkezik a HVB Bank. A HVB Akciós Betét 10 százalékos, a HVB Megtakarítás pedig 12 százalékos betéti kamatot fizet. Mindkettő január elejétől áll azon ügyfelek rendelkezésére, akik új összeget helyeznek el és ezáltal növelik a HVB Banknál megtakarításaikat.

Kiemelkedő, 12 százalékos betéti kamattal számolhatnak azok az ügyfelek, akik csatlakoznak a HVB Megtakarítás programhoz A HVB Bank legújabb megtakarítási konstrukcióját azok számára fejlesztették ki, akik a hagyományos banki lekötésnél magasabb hozam érdekében szívesen kipróbálnák magukat az értékpapírpiacon, de csak minimális kockázatvállalás mellett. A HVB Megtakarítás a lekötött betét és a befektetési alap olyan kombinációja, amely alacsony kockázat mellett optimális hozamot biztosít. A HVB Megtakarításban elhelyezett pénzük egyik fele három hónapos lekötött betétben gyarapodik, melynek kamata az első kamatperiódusban összeghatártól függetlenül évi 12 százalék (EBKM 12%). A megtakarítás másik fele pedig kiegyensúlyozott teljesítményű befektetésekbe, a már jól ismert HVB Lépéselőny Befektetési Alapba kerül. A HVB Megtakarítás már 100 ezer forinttól elérhető.

Azok az ügyfelek, akik továbbra is a hagyományos lekötött betét mellett teszik le voksukat, és a HVB Akciós Betétet választják, most a rövid, két hónapos lekötési idő ellenére is magas hozamra számíthatnak. A HVB Bank ugyanis 10 százalék (EBKM 10%) kamatot fizet az első kamatperiódusban. A betét összege két hónap elteltével külön igénylés nélkül újra lekötésre kerül, a kamatot pedig az ügyfél számláján automatikusan jóváírja a bank. A termék egyedi jellemzője, hogy a futamidő alatt bármikor lehetőség van a tőke kamatveszteség nélküli kivonására. Mindez azt jelenti, hogy a HVB Bank a kivett tőkére is kamatot fizet, és a fennmaradó - betétként lekötött - összeg is változatlan feltételekkel kamatozik tovább. A konstrukció igénybevételéhez az ügyfelek rendkívül kedvező feltételek mellett nyithatnak HVB Privát Plusz vagy HVB Privát Non Stop számlacsomagot.

További feltétel a bankkártya igénylése - mely az első évben díjmentes - , valamint az első kamatperiódus alatt legalább háromszor, összesen 30 ezer forint értékű, bankkártyával történő vásárlás.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. december 7. 15:55
A producer-showman vitába szállt Gulyás Márton műsorvezetővel arról, hogy a TV2 a Fidesz televíziója...
Kiszámoló  |  2022. december 7. 10:54
Nem akartam írni róla, de annyian kértétek, hát írok egy keveset Matolcsy jegybankelnök beszédéről,...
Bankmonitor  |  2022. december 7. 10:41
Emelkedik a rövid futamidejű lakossági állampapírok kamata. Egy-két éves futamidőre már évi 9-9,5 sz...
Holdblog  |  2022. december 7. 06:03
A központi bankok idén újra ráéreztek az arany ízére: a jegybankok 2022 harmadik negyedévében globál...
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19