Újabb kamatakció az OTP Banknál

Pénzcentrum
2006. december 5. 15:29

Az OTP Banknál 2006. szeptember 30-án az ügyfélforrások 2.606,3 milliárd forintos állományán belül a lakossági betétek 66,7 százalékot, a vállalkozói betétek 24,9 százalékot, az önkormányzati betétek 8,4 százalékot képviseltek. Az OTP Alapkezelő által kezelt teljes vagyon 1.127,9 milliárd forint volt a harmadik negyedév végén.

Az október 3. és 31. között meghirdetett 3 hónapos betétlekötési akcióban az ügyfelek csaknem 68 milliárd forintot, a november 6. és december 1. közötti akciók keretében pedig 77 milliárd forintot helyeztek el a legnagyobb hazai hitelintézetnél.

Az OTP Bank természetesen továbbra is ösztönözni kívánja a lakosság megtakarítási hajlandóságát, ezért 2006. december 6. és 2007. január 5. között új lakossági forint folyószámlabetét akciókat indít - mondta Tokodi Gábor üzletág-igazgató.

A két hónapos akciós lekötött betétbe a november 30-i megtakarítási (folyószámla lekötött betét, megtakarítási számla és értékpapír állomány) egyenleget meghaladó betét helyezhető el, de minimum 100.000 forint, A betéti kamat a megtakarítási állomány 5 millió forinttal való növelése esetén 9%.

Az állománynövekmény meghatározásánál a bank figyelembe veszi a megadott forint számlakonstrukciókhoz tartozó lekötött betéteken és az elektronikus, illetve lakossági megtakarítási számlákon november 30. és a lekötés értéknapja közötti időszakban bekövetkezett állományváltozást.
Az ugyanebben az időszakban az értékpapírszámlák árfolyamértéken számított, forintban denominált forgalmi egyenlegének összesített értékét is állományváltozásnak tekinti az OTP Bank.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az OTP Bank azon ügyfelekre is gondolt, akik nem tudják megtakarításaikat növelni. A megtakarításukat nem növelő ügyfeleik 7 hónapra helyezhetnek el betétet folyamatos lekötés mellett, fix, akciós kamatra. A minimálisan leköthető összeg 100.000 Ft.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20