2 °C Budapest

4 mrd Ft-os rendkívüli hozamfizetés

Pénzcentrum
2006. augusztus 15. 10:11

A Futureal Befektetési Alapkezelő Zártkörűen működő Részvénytársaság augusztus 11-én közgyűlést tartott. A közgyűlés 4 mrd Ft rendkívüli hozamfizetésről döntött. A közgyűlés egyhangú határozattal a Futureal 1. Ingatlanbefektetési Alap rendkívüli hozamfizetését rendelte el - tekintettel arra, hogy az alap kezelési szabályzatának 9.1. pontja szerinti rendkívüli hozamfizetés feltételei

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Futureal Befektetési Alapkezelő Zártkörűen működő Részvénytársaság augusztus 11-én közgyűlést tartott. A közgyűlés 4 mrd Ft rendkívüli hozamfizetésről döntött.

A közgyűlés egyhangú határozattal a Futureal 1. Ingatlanbefektetési Alap rendkívüli hozamfizetését rendelte el - tekintettel arra, hogy az alap kezelési szabályzatának 9.1. pontja szerinti rendkívüli hozamfizetés feltételei fennálltak - az alábbi feltételekkel:

Rendkívüli hozamfizetés összege: befektetési jegyenként egyenként 20,000 Ft. Rendkívüli hozamfizetés napja ("E" nap): 2006. augusztus 23.

Az alap összesített nettó eszközértéke július 31-én 6.24 mrd Ft-ot tett ki. A kifizetés ehhez mérten igen jelentősnek mondható. A Futureál 1. Alap alapvetően Futó Gábor és érdekeltségeinek ingatlanbefektetéseit tartalmazza.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Futureál 1.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 9. 09:57